Performing Arts Platform

 

Performing Arts Platform: Kultursaloner

 

11. jan. kl. 16-18.30: Kultursalon: Ar på Sjælen

- hos Performing Arts Platform, Valdemarsgade 1G, 8000 Aarhus C.

Der blev sat fokus på psykisk vold og dens bagvedliggende mekanismer. I et uhøjtideligt miks af foredrag og dialog, rustedes tilhørerne til bedre at kunne spotte og håndtere psykisk vold, hvis/når de møder den – i hjemmet, på arbejdspladsen, hos naboen...

 

Arrangementet var åbent for alle (fra 16 år op). 

Kultursalon Ar på Sjælen blev arrangeret i forbindelse med Kassandra Productions efterfølgende teaterforestilling THE SOUL CATCHER, der kunne opleves på teater Bora Bora d. 21.-25. januar 2020. THE SOUL CATCHER er en visuel, forførende og dybt forstyrrende teaterperformance om narcissisme, manipulation, kontrol og magt. Forestillingen baserer sig på egne oplevelser, research og dialog med fagfolk og ofre for psykisk vold.

 

Oplæg ved:

- Signe M. Hegestand, Aut. Psykolog, Psykoterapeut, forfatter, foredragsholder og TedxSpeaker: Om narcissisme og psykisk vold i parforhold.

- Jon Wegener, Kognitiv Neuroscientist og Associate Professor ved CBS: Om traumatiske bindinger i voldelige relationer.

- Mette Thyghøj, psykoterapeut, projektleder og gruppeterapeut fra Lev uden vold: Om konsekvenser, krisehjælp og efterværn.

- Annika B. Lewis, performancekunstner, iscenesætter og kunstnerisk leder af Kassandra Production er vært for Kultursalonen, og vil også give et indblik i arbejdet med THE SOUL CATCHER.

I samarbejde med Move’n Act.

 

http://theplatform.dk/da/forside/