AGF Clean-up

AGF: Clean-up Aarhus

Med Clean-up Aarhus – Samlet for Miljøet ønskede AGF at tydeliggøre, at man selv kan gøre noget i forhold til sine omgivelser og miljøet, og ikke mindst, at det også er de små skridt, der gælder. En hyggelig i skoven, samtidig med at man blev inspireret til bæredygtig handling.

I AGF engagerer de sig i sagens natur meget i deres nærområde, Kongelunden, som det kommende nye fodboldstadion bliver en del af. Og et clean-up arrangement var en alletiders måde at huske hinanden på, at vi skal passe på naturen og miljøet, og samtidig få en hyggelig dag sammen om et godt formål. Fodbold og bæredygtighed kan fint gå hånd i hånd! Det beviste AGF i 2020, da de inviterede til det første Clean-up Aarhus-arrangement, og nu gentog de succesen med en dag i Marselisskovene i bæredygtighedens tegn. Clean-up, skovtur, hygge, livemusik og mad og drikke i fanzonen blev efterfulgt af hjemmekamp med AGF’s kvinder mod HB Køge.

Dagen startede ud med kombineret gåtur og oprydning af omkringliggende områder, efterfølgende var der livemusik og lidt mad og drikke i fanzonen.  Med dette arrangement ønskede de at gøre opmærksom på at vi som borgere i Aarhus selv har mulighed for at bidrage til et forbedret miljø og en renere by – selv små skridt tæller. Deltagerne fik en gratis T-shirt sponsoreret af Mascot Workwear, en gratis billet til AGF Gjensidige Kvindekamp, adgang til live musik og en voucher til en øl/vand til brug i fanzonen.

Program lørdag den 4. sept.:

- 12:00 Ankomst og udlevering af materialer til opsamling af affald

- 12:20 Velkomst v. AGF-chef for bæredygtighed og branding, Anne Jensen. Herefter uddeltes kort over området og alle deltagere blev sendt ud på kombineret gåtur og clean-up.

- 13:45-14:30 Tilbage ved mødestedet hvor man afleverede opsamlet affald og materialer.

- 13:45-14:45 Hygge i fanzone med mad, drikke og ikke mindst live musik hvor Blue Men Convention spillede, præsenteret af FO-Aarhus.

- 15:00 Kampstart AGF(k) – HB Køge (k)