Festlokaler

I Folkeoplysningens Hus (et af de moderne forsamlingshuse), Vester Allé 8 i centrum af Aarhus, er der mulighed for at leje et festlokale. Vi har to forskellige festlokaler i huset: En meget smuk sal med udskåret træloft og flotte lamper med plads til ca.100 personer (VA8-105) samt Café Nicolai, (VA8-001) som ligger i forbindelse med et stort og veludstyret køkken. I Café Nicolai kan der være ca. 80 personer.

Cafe-Nicolai-Ny-1

Cafe-Nicolai-Ny-2


Café Nicolai er rammen om utallige fester: receptioner, bryllupper, fødselsdage, jubilæer, konfirmationer osv. Festlokalet er 130 kvm., med lyse farver, klinker på gulvet og pæne borde og stole (mindst 80 stole og 18 runde borde - hvor der kan være 4-5 stole rundt om)
Køkkenet er et kantine/industrikøkken, professionelt indrettet med f.eks. stor varmluftsovn, kipsteger, kogeø, hurtig opvaskemaskine, 20 listers kaffemaskine m.v.  - alt i rustfrit stål. Man medbringer selv gryder, potter og pander.
Når man lejer køkkenet, følger der service til 80 personer med. Se nærmere under menupunktet Køkken, helt præcist hvad og hvor meget.

Hvis man ønsker tilbud på levering af maden på hverdage til f.eks. receptioner kan man kontakte Café Nicolai: /lokaler/lokaleudlejning/café-nicolai/

Priser på leje af festlokaler og køkken ses i menupunktet Regler og priser.

Hvis man vil se om lokalerne er ledige en bestemt dag, klikker man på menupunktet Lokalebooking. Booking sker direkte fra hjemmesiden.

Skulle FO-Aarhus' festlokaler være optaget på det tidspunkt, man ønsker at afholde sin fest, kan man evt. prøve et af disse links: http://festlokaleriaarhus.dk eller www.selskabslokaler.dk

Køkkenudstyr til rådighed ved fester og lign. i Vester Alle 8

Fast antal

Amefa Ventura bordknive

80

Amefa Ventura spisegafler

80

Amefa Ventura spiseskeer

80

Amefa Ventura teskeer

80

Arcoroc Princesa rødvinsglas
(17 cm. høje, 23 cl)

80

Arcoroc Princesa rødvinsglas
(19 cm. høje, 31 cl)

80

Arcoroc Princesa dessertvinglas
(13 cm. høje, 9 cl)

80

Duralex Picardie drikkeglas (25 cl)

80

Figgjo hvide flade tallerkener (17 cm.)

80

Figgjo hvide flade tallerkener (24 cm)

80

Figgjo hvide flade tallerkener (26 cm)

80

Figgjo hvide dybe tallerkener (21,5 cm)

80

Figgjo hvide kopper og underkopper

80

Rotpunkt termokander til te

5

Rotpunkt termokander til kaffe

10

Arch glaskander (1 l)

10

Figgjo hvide flødekander

10

Figgjo hvide sukkerskåle

10

Figgjo hvide saltbøsser

10

Figgjo hvide peberbøsser

10

Alt, hvad man har brug for ud over det, der ikke er nævnt på listen, skal medbringes (f.eks. fade, skåle, gryder, pander, vaser, lystestager…)

Salt-peber Bestik 

Glas Service

Køkkenet er forsynet med følgende maskineri:

  • 20 liters kaffemaskine
  • Isfryser
  • Kold jomfru
  • Diverse køleskabe
  • Kipsteger
  • Varmluftsovn
  • Kogeø
  • Hurtig opvaskemaskine

De få gryder, potter og pander, der står fremme i køkkenet, må benyttes, men bemærk at der ikke er nok til at lave mad til 80 personer. Man medbringer selv, hvad der måtte være nødvendigt herudover. 

Til toppen