Fodbold for flygtninge

Fodbold for flygtninge

 

FO-Aarhus og AGF inviterede regionens flygtninge til fodbold. FO-Aarhus, Aarhus Kommune og AGF gentog succesen og inviterede regionens flygtninge til Superliga-kamp i Ceres Park.

Søndag d. 1. september kl. 12.00 tørnede AGF sammen med Esbjerg FB i Ceres Park, og til denne kamp inviterede AGF, FO-Aarhus samt Aarhus kommune i fællesskab regionens flygtninge til at opleve stemningen til en fodboldkamp på højeste niveau i Danmark. For et år siden var regionens flygtninge også̊ inviteret til en AGF-kamp. Et tilbud, som omkring 500 benyttede, og det blev på alle måder en ubetinget succes.

Invitationen gjaldt nye samt ”gamle” flygtninge, unge som gamle (inkl. mentorer og organisationsmedarbejdere + eventuelle frivillige, der kunne deltage i fornødent omfang) om at deltage i en hyggelig dag til en god fodboldkamp. Der var 500 billetter til rådighed. Deltagelsen var gratis for alle. Mad og drikke blev serveret af Bispehaven foodtruck. Ydereligere kom Musik- og Medieværkstedet og spillede noget musik.