Asta Olivia Nordenhof og Djævlebogen

Asta Olivia Nordenhof i samtale om Djævlebogen

OBS. Arrangementet er udsat på grund af sygdom.
Arrangør: Aarhus Litteraturcenter
Vogn 1, Godsbanen
Skovgaardsgade 3
8000 Aahus C

Oplev forfatter Asta Olivia Nordenhof i samtale med Puk Qvortrup om Djævlebogen – anden del af syvbindsværket, der har branden på Scandinavian Star som gennemgående motiv.

Første del af den kritikerroste og prisvindende serie med titlen Penge på lommen udkom i 2020, hvor den indbragte forfatteren Kritikerprisen og European Union Prize for Literature. I august i år fulgte den længeventede opfølger Djævlebogen, hvor Nordenhof prøver at finde svar på spørgsmålet, om man kan elske under kapitalismen. Romanen består af fire dele, hvor man som læser blandt andet sidder i isolation i London sammen med fortælleren, som forsøger at skrive om dengang, hun som prostitueret mødte djævlen T.

Entré: 60 kr. Køb billet her.

ASTA OLIVIA NORDENHOF er uddannet på Forfatterskolen i 2011. Nordenhof debuterede samme år med romanen Et ansigt til Emily, som hun modtog Munch-Christensens Debutantpris for. I 2013 udkom digtsamlingen Det nemme og det ensomme, som forfatter blev tildelt Montanas Litteraturpris for.

PUK QVORTRUP er forfatter og journalist. Hun debuterede i 2019 med romanen Ind i en stjerne om at miste sin ægtemand og faren til sine børn. I 2022 udkom hendes anden roman, Mand og barn.

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond og FO-Aarhus’ Debatpulje.