Djævlebogen

Oplev Asta Olivia Nordenhof i samtale om Djævlebogen den 24. januar.

Djævlebogen er andet bind i Nordenhofs serie, der har branden på Scandinavian Star som omdrejningspunkt og stiller spørgsmålet, om man kan elske under kapitalismen.

Vær med, når Asta Olivia Nordenhof taler med forfatter og journalist Puk Qvortrup om romanen den 24. januar kl. 19.30 i Vogn 1 på Godsbanen. Entré: 60 kr.

Oplev forfatter Asta Olivia Nordenhof i samtale med Puk Qvortrup om Djævlebogen – anden del af syvbindsværket, der har branden på Scandinavian Star som gennemgående motiv.

Første del af den kritikerroste og prisvindende serie med titlen, Penge på lommen, udkom i 2020, hvor den indbragte forfatteren Kritikerprisen og European Union Prize for Literature. Sidste år fulgte den længeventede opfølger, Djævlebogen, hvor Nordenhof prøver at finde svar på spørgsmålet, om man kan elske under kapitalismen. Romanen består af fire dele, hvor man som læser blandt andet sidder i isolation i London sammen med fortælleren, som forsøger at skrive om dengang, hun som prostitueret mødte djævlen T.

ASTA OLIVIA NORDENHOF er uddannet på Forfatterskolen i 2011. Nordenhof debuterede samme år med romanen Et ansigt til Emily, som hun modtog Munch-Christensens Debutantpris for. I 2013 udkom digtsamlingen Det nemme og det ensomme, som forfatteren blev tildelt Montanas Litteraturpris for.

PUK QVORTRUP er forfatter og journalist. Hun debuterede i 2019 med romanen, Ind i en stjerne, om at miste sin ægtemand og faren til sine børn. I 2022 udkom hendes anden roman, Mand og barn.

Arrangementet finder sted i Vogn 1 på Godsbanen og er støttet af Statens Kunstfond og FO-Aarhus’ Debatpulje.

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond og FO-Aarhus’ Debatpulje.