Studenterhus Aarhus
18. jan.: Pub Quiz.
Hver anden mandag kl. 20 i Studenterbaren: Danmarks måske sværeste. Kategorierne spændte vidt. Lige fra aktuelle nyheder til Finland, filmcitater, 80´er musik, Shakespeare, planeter, krige og meget, meget mere. Studenterbarens Pub Quiz er måske den sværeste quiz i Aarhus, hvis ikke i hele Danmark. Nogle gange var kategorierne lette og andre gange provokerende svære. Quizzen bestod af 9 kategorier, hvoraf de faste kategorier var med musik og billeder. Der var max være 8 personer på et hold.
3. februar kl. 16-19: Samtalesalon/conversations-café. Tema: Aftryk.
Sted: Mogens Zielerstuen, Studenterhus Aarhus. Samtalesalonernes eneste formål var den gode frie og afslappede samtale om væsentlige emner, med folk man måske ikke ellers ville have talt med. Samtalerne blev guidet via forskellige spørgsmål og appetitvækkere igangsat af værterne.
Med andre ord, værterne tog imod, sørgede for at guide alle, og de sørgede for, at man aldrig var overladt til tilfældigheder og var garanter for den løbende samtale; man blev taget ved hånden og ført gennem hele eftermiddagen.
"I starten var det temmelig akavet - det indrømmer vi," skriver Peter Kirkegaard og Rachel Pedersen i deres anmeldelse af arrangementet, Samtalesalon. Alligevel giver de arrangementet fem ud af fem hjerter - læs et udsnit af deres anmeldelse her: Vi tog plads ved et bord med to mennesker, vi overhovedet ikke kendte, og før vi fik set os om, skulle vi tale med dem om et billede. Undervejs skiftede vi pladser og snakkede med nogle nye “fremmede”. Følelsen af at være fanget uden for sin comfort zone blev erstattet af hyggesnak og latter, og “de der fremmede mennesker” var pludselig ikke så fremmede mere.Samtalesalon er en fantastisk mulighed for at droppe høflighedsfraserne og de trivielle spørgsmål om, hvad man studerer, og hvor man bor henne. I stedet tilbyder arrangementet muligheden for en snak om noget lidt mere interessant og substantielt. Vigtigst af alt så er Samtalesalon for alle!
23. febr. kl. 07.45: Morgencrunch - Work/life-balance.
Med dette arrangement ønskede de at sætte fokus på, hvor vigtigt det er at balancere forholdet mellem arbejde og fritid, både i forhold til familie, håndtering af stress, sammenhold blandt medarbejdere og sygdom. Studenterhuset havde inviteret virksomheder fra Aarhus-området. De inviterede virksomheder har fået tilsendt spørgsmål vedrørende emnet, og disse spørgsmål dannede baggrund for en debat.
23. februar kl. 10-14.00 hos Krifa i Aarhus: Student Advisory Boards.
I Studenterhus Aarhus holder de løbende brobygningsarrangementer, hvor virksomheder og studerende mødes. De arrangerer blandt andet Student Advisory Boards, hvor studerende besøger en virksomhed og hjælper med en problemstilling gennem en tre-fire timers brainstorm.
Dette arrangement var i samarbejde med Krifa, der har en mission om at skabe god arbejdslyst for medarbejdere, kunder og samfundet. De har mange drømme, ambitioner og tanker, der udspringer af denne mission, men mangler en klar vision, der tækker frem til 2030. De er optaget af, hvordan de som organisation kan gøre en forskel, være relevante og tænke nyt. De studerende har viden fra forskellige studieretninger, repræsenterer den kommende generation på arbejdsmarkedet og er ikke præget af for stort branchekendskab og historik. Derfor har de behov for deres input, sparring og gode råd. Krifa ville gerne have forskellige indfaldsvinkler og ønsker sparring fra studerende, der har en interesse og holdning til samfundet, arbejdslivet, fremtidige behov, udvikling og trends samt nye måder at tænke og at agere på som organisation. På workshoppen havde de nogle visionsscenarier, som de gerne ville drøfte med de studerende som Advisory Board og forud var der lidt forberedelse til læsning og refleksion. Krifas direktører deltog under workshoppen.
5. marts kl. 9.30: Hvorfor?! Lidelse set ud fra forskellige livsanskuelser.
Nogle gange kan livet gøre så ondt, at man knap nok er i stand til at trække vejret. Og langt de fleste mennesker har nok på et eller andet tidspunkt i deres liv i frustration og smerte oplevet at tænke eller råbe ordet ”Hvorfor?!" På årets vinterseminar belyste man med afsæt i forskellige livsanskuelser (buddhisme, kristendom, nyåndelighed og psykologi) menneskets forhold til den lidelse og smerte, som livet tilsyneladende uundgåeligt byder på. Temaet for dagen gav anledning til en række spørgsmål: Hvad er lidelse? Hvor kommer lidelsen fra? Hvorfor lider vi? Er lidelsen selvskabt eller en del af menneskelivet? Skal lidelsen accepteres? Findes der en vej ud af lidelsens mørke, hvor det er muligt at frigøre sig fra lidelsen?
7. marts kl. 13.00: Student Advisory Board ved Dashsoft .
Ville man gerne prøve sine kompetencer af i praksis og have en tættere kontakt til erhvervslivet og lide at tænke kreativt, så havde man mulighed for at deltage i et student advisory board for virksomheden Dashsoft. Dashsoft har udviklet en applikation, og de ville gerne have forslag fra studerende til, hvordan de kan udforme en salgs- og markedsføringsstrategi for applikationen. Applikationen er målrettet SFO'er og ungdomsklubber, og den er et redskab til at observere og planlægge børns aktivitet, når de er i SFO. Det hele foregik i et zombie univers. Til arrangementet gav deltagerne sammen med studerende sparring til den konkrete problemstilling, som Dashsoft står med, og man fik derved mulighed for at prøve sine kompetencer af i praksis.
16. marts kl. 16.00: Samtalesalon/Conversation Café.
Samtalesalonernes eneste formål var den gode frie og afslappede samtale om væsentlige emner, med folk man måske ikke ellers ville have talt med. Samtalerne blev guidet via forskellige spørgsmål og appetitvækkere igangsat af værterne. Værterne tog imod, sørgede for at guide alle, og de sørgede for, at man aldrig var overladt til tilfældigheder og var garanter for den løbende samtale; man blev taget ved hånden og ført gennem hele eftermiddagen.
6. april klokken 18:30 i UTC: Opbyg håb - og sæt fokus på et sundere studieliv.
Adskillige undersøgelser viser, at omkring hver 2. studerende tumler med psykiske problemer i en eller anden grad. Det kan fx være stress, søvnproblemer, social afskærmning eller depression.
Derfor blev der sat fokus på at skabe et mentalt sundere studieliv. Man kunne høre om, hvordan studerende har håndteret deres psykiske problemer og indgå i dialog om, hvordan alle kan hjælpe hinanden bedre igennem studier. Formålet var at nedbryde tabuet om psykiske problemer.
Program for aftenen:
18.30: DJ Nutstart åbnede aftenen med lære rytmer
18.45: Formand for Socialudvalget Hüseyin Arac bød velkommen
19.00: Ambassadører fra EN AF OS delte deres erfaringer med at forene studieliv og psykiske problemer
20.00: Brickbacker præsenterede deres koncept og faciliterer workshops med LEGO-klodser
20.45: Wangel rundede aftenen af med akustisk solokoncert
7. april kl. 8.45-14.00: Diskuter ”Some”-strategier.
Er du en haj på de sociale medier, og vil du gerne være med til at diskutere fremtiden på de sociale medier for en international virksomhed? Vil du have en plads og derved muligheden for at komme helt tæt på virksomheden Pressalit, når vi på torsdag tager på virksomhedsbesøg som studiepanel og giver Pressalit vores gode råd til virksomhedens færden på de sociale medier?
Så skal du tilmelde dig til jk@studenterhusaarhus.dk
- Skriv navn og studie i mailen. Det er gratis at deltage, du får frokost, og vi sørger også fra transporten fra Studenterhus Aarhus til Pressalit og tilbage igen.
13. april kl. 17:00 - 19:30 i UTC+02: Menneskehandel, trafficking, prostitution i Thailand, Nigeria og Danmark.
Så er Kula parat til at præsentere endnu et spændende antropologisk foredrag! Denne aften tager antropolog og filminstruktør Sine Plambech turen fra København til Aarhus for at fortælle om hendes arbejde. Sine har blandt andet arbejdet med menneskehandel, trafficking, sexarbejde, prostitution i Thailand, Nigeria og Danmark og sexturisme. Endvidere står hun sammen med Janus Metz bag dokumentarfilmene "Fra Thailand til Thy" og "Fra Thy til Thailand", for hvilket hun også vandt Dansk Etnografisk Forenings Formidlingspris 2015. Denne pris gives én gang årligt "for fremragende formidling, hvor etnografisk viden har været sat på spil og har berørt, provokeret og engageret modtageren." Igen vil foredraget blive holdt i Studentercafeens hyggelige lokaler i Studenterhuset, hvor det vil være muligt at købe en god øl, sodavand eller kaffe.
Og det bedste af det hele, foredraget er helt og aldeles gratis.
26. april: Her tale taler man (Samtalesalon).
Af Rachel Pedersen, frivillig i Studenterhus Aarhus :
I en verden fyldt med sociale medier kan det være svært at forestille sig, at der rent faktisk findes mennesker, som frivilligt vælger at mødes i offline rum for at tale med hinanden uden brug af elektronisk udstyr. Men de findes, og denne minoritetsgruppe opfattes af mange som rebeller. De samles ofte på hemmelige opholdssteder eller ved samtalesaloner for at udleve disse aparte tendenser.
Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - og nårh ja, så var der dengang med Arto. Vi kender alle til disse platforme, hvor man kan mødes og være social. Men der er opstået en ny platform, og den skiller sig markant ud fra de andre. Den kaldes "Samtalesalon" og her mødes folk med hinanden. Altså rigtigt. I virkeligheden. Offline. "Det er rystende," mener flere forskere.
Mange var i chok, da IKEA udgav en reklame, hvor de præsenterede en "bog bog". Altså en rigtig bog. Med rigtige papirsider, som man kan bladre i ved at løfte siderne fra højre mod venstre. Den såkaldte bog bog involverer hverken en computer, en iPad eller nogen form for smartphone. Det er svært at forestille sig, at sådan en bog bog rent faktisk eksisterer og ikke bare er en gadget fra en science fiction-film. Det er lidt det samme princip, man finder ved en "samtalesalon". Her mødes man nemlig i virkeligheden og taler med hinanden. Altså face to face. Det kan forvirre. Med "face", mens der nemlig ikke Facebook. Vi snakker "face" - uden "book". Den kan være tricky, når vi lige har talt om en bog bog, men prøv at hænge på. Ved en samtalesalon mødes folk nemlig i et fysisk rum (dette omfatter ikke chatrum). Med et fysisk rum menes der et offline rum. Meningen er, at man skal mødes og taler med nye mennesker, uden at dette involverer hverken en skærm, et headset eller højtalere. Man tale taler sammen. At tale tale er et fænomen, der uddøde i 1990'erne, men lige som kassebukserne, H2O-klipklapperne og Martin fra X-factor er det på vej tilbage. Rigtig mange mennesker finder nemlig noget tilfredsstillende i at tale tale med hinanden.
Ved en samtalesalon tale taler man dog ikke om hvad som helst. Man får nemlig udleveret et ord (det er ikke lige som Wordfeud, hvor du skal stave), og dette ord - eller emne om man vil - skal så være det centrale, når man tale taler med hinanden. Emnet er som udgangspunkt meget bredt og samtidig et, som alle kan tale med på. Du behøver altså ikke at vide, hvad "palindrom" betyder, eller hvordan Simon Emil Ammitzbølls garderobe ser ud. Samtalesalon er ikke lige som Trivial Pursuit (et offline-spil fra det 20. århundrede). Faktisk er en samtalesalon hverken et spil, en quiz eller nogen form for konkurrence. Samtalesalon er som at tage på café med en fremmed (NEJ: Ikke en netcafé!), og det handler ene og alene om at møde nye mennesker og tale tale med dem på en anderledes måde, end du er vant til:
"Det var så vildt," udtaler en tidligere samtalesalondeltager begejstret. "Jeg udviklede nye venskaber - helt uden at trykke "tilføj ven". Det var også en totalt fed oplevelse, at jeg ikke bare kunne mute de andre eller logge af."
12. maj kl. 17.-19.00: ArtWalk på Aarhus Universitet.
- (gen)opdagelse af den store danske og internationale kunst lige fra Per Kirkebys enorme loftmaleri i den nærmest katedralske Aula og Erik A. Frandsens sjove spejlsal. Kunsten blev gjort til et element i et hyggeligt og socialt arrangement, som undervejs bød på spændende samtaler. For både kunstelskende så vel som kunstskeptikere. En øjenåbner for den fremragende kunst, man kan se på Aarhus Universitet.
18. maj kl. 20.00: Horror - hvorfor drages vi?
De fleste elsker gys og gru, men hvorfor egentlig? Hvorfor drages vi af horrorfilm og monsterhistorier? Hvordan virker horrorgenren, og hvad gør den ved os? Mathias Clasen, horrorforsker og adjunkt ved Afdeling for Engelsk, AU, fortalt om skrækgenrens psykologiske og biologiske grundlag og om horror på tværs af medier. Uhyggelig underholdning pirrer vores indre hulemand, M/K, og kan være dybt traumatiserende, men kan også gøre os klogere på tilværelsens mørke sider. Måske kan zombiefilm endda gøre os bedre i stand til at overleve, når apokalypsen indtræffer. Studenterhus Aarhus’ café.
22. juni kl. 17-19.00: Frihandel og udvikling.
Afrika Kontakt stillede skarpt på frihandel og konsekvenserne ved handelsaftaler som TTIP og CETA. Sammen med handelseksperter og aktivister inviteredes til debat om, hvad frihandel egentlig handler om, og hvad aftalerne indebærer. Programmet bød på en række spændende oplæg, der gav et indblik i EU's globale handelspolitik, det asymmetriske magtforhold mellem virksomheder og stater samt koblingen mellem klimakrisen og det globale handelsregime. Sidst men ikke mindst blev der sat fokus på, hvordan græsrodsbevægelser i det globale Syd og Nord forenes i kampen for alternativer der fremmer udviklingen af lige og bæredygtige samfund.
Program:
1. Velkomst: Frihandel - frihed for hvem?
2. EU's globale handelspolitiske rolle v. Mads Barbesgaard, Politisk formand i Afrika Kontakt
3. Trumfer handel klimaet? v. Nanna Clifforth, NOAH – Friends of the Earth, Danmark
4. TTIP: En handelspolitik for erhvervslivet? v. Kenneth Haar, Corporate Europe Observatory
5. Hvordan skabes der rum for alternativer? v. aktivister i Afrika Kontakt
6. Spørgsmål & debat
7. okt.: Foredrag om kærlighed og seksualitet.
Første foredrag af en foredragsrække på tre, som omhandlede temaerne kærlighed, intimitet, ånd og seksualitet -tre foredrag med tre forskellige vinkler på disse temaer. Hvad skal der til at få og udvikle kærlighed i relationer? Hvordan spiller seksualiteten ind, og på hvilken måde kan sex være en vej ind til en dybere kontakt og kærlighed til sig selv og den anden?
7. okt.: Mogens Kjær: Parforhold via tantra.
Tidligere generalsekretær for danmission gav sit bud på, hvordan man kan skabe en dybere forbindelse i et parforhold via tantra som en universel seksuelt praksis, der kan blive en vej ind til en dybere og mere kropslig integreret kærlighed. Mogens fortalte bl.a. om, hvordan man gennem tantra vækker sine energier og dybeste følelser i krop, sjæl og hjerte.
10. okt.: Foredrag: Amerikanske Billeder - Jacob Holdt "uncut".
Den rejsende legende og hans bevægende billedshow. Jacob Holdt optrådte i en uncut/uredigeret-udgave, da han blev sluppet løs med over 3000 billeder på lærredet i en ny opdateret digital udgave. Det er snart 40 år siden Jacob Holdt udgav Amerikanske billeder. Bogen indeholdt et uddrag af de 15.000 billeder, han tog gennem fem års rejse i USA’s fattigste og rigeste kvarterer og ved besøg hos USA’s middelklasse. Foredraget bød på Jacob Holdts rystende beretninger om venner blandt hvide massemordere i Ku Klux Klan samt de mange sorte venner, han fotograferede i 70’erne, der i dag er enten fængslede eller myrdede. Jacob Holdt startede, da billederne tonede frem, og han stillede skarpt på emnet racisme, dengang såvel som nu.
12. okt.: Vov at vide - Frontforskning fra Det Frie Forskningsråd.
Det Frie Forskningsråd samlede et hold af Danmarks førende forskere i Stakladen. Aftenen bød på både speedforedrag og samtaler og gav et unikt indblik i menneskene bag de tanker, som har ført til banebrydende forskning. DRs Sanne Gram Fadel guidede tilhørerne gennem en aften i forskningens tegn:
19.00: Velkomst, Peter Munk Christiansen, professor i statskundskab, Aarhus Universitet og bestyrelsesformand for Det Frie Forskningsråd
19.05: Sådan påvirker de politiske partier vores holdninger, Rune Slothuus, professor i statskundskab, Aarhus Universitet
19.20: Bedre og billigere batterier, Dorthe Bomholdt Ravnsbæk, adjunkt i kemi og nanoteknologi, Syddansk Universitet
19.35: Gasser, Arktis og den globale opvarmning, Riikka Rinnan, lektor i biologi, Københavns Universitet
19.50: Forskersnak, Sanne Gram Fadel, DR, interviewer Rune Slothuus, Dorthe Bomholdt Ravnsbæk og Riikka Rinnan
20.30: Opfindelsen af den internationale embedsmand, Karen Gram-Skjoldager, lektor i historie, Aarhus Universitet
20.45: Hvad er årsagerne til tidlig pubertetsudvikling? Cecilia Høst Ramlau-Hansen, professor i epidemiologi, Aarhus Universitet
21.00: Forskersnak, Sanne Gram Fadel, DR, interviewer Karen Gram-Skjoldager og Cecilia Høst Ramlau-Hansen
21. okt.: Foredrag om kærlighed og seksualitet
Dette var 2. foredrag af en foredragsrække på tre, som omhandlede temaerne: Kærlighed, intimitet, ånd og seksualitet -Tre foredrag med tre forskellige vinkler på disse temaer. Hvad skal der til at få og udvikle kærlighed i relationer? Hvordan spiller seksualiteten ind, og på hvilken måde kan sex være en vej ind til en dybere kontakt og kærlighed til sig selv og den anden? Med Kasper Larsen, som er sexolog og parteapeut. Kasper fortalte om, hvordan vi kan skabe en dyb forening i et parforhold ved at udvikle den åndelige, følelsesmæssige og lidenskabelige dimension. Denne dybe forening forudsætter, at vores grænser og integritet er sunde.
24. okt.: Foredrag: Danmarks Magtelite – hvem bestemmer egentlig?
Magteliten – overlappet mellem de centrale institutionelle ordner i Danmark. Ved Cristoph Houman Ellersgaard, PhD in Sociology. Department of Sociology, University of Copenhagen.
Hvem udgør magteliten i Danmark? Sociologerne Anton Grau Larsen og Christoph Houman Ellersgaard undersøgte dette spørgsmål ved - gennem social netværksanalyse - at finde kernen i et vidtforgrenet magtnetværk. Her mødtes topdirektører, embedsmænd, politikere og fagforeningsfolk og opbyggede gensidig forståelse for hinandens positioner. En gensidig forståelse, der er med til at sætte kursen for det danske samfund. Forfatteren har skrevet en række videnskabelige artikler om topdirektører og elitenetværk. Eventen var et foredrag efterfulgt af spørgsmål fra gæsterne.
25. okt.: Projektledelse i praksis
Erhvervsgruppen hos Studenterhus Aarhus inviterede til foredrag om projektledelse i praksis. Her kunne man få et dybere kendskab til livet som projektleder og høre om forskellige veje der til. Foredraget var ved Bo Leervad Christensen, som er cand.merc. i markedsøkonomi, og foregik på Erhvervsakademi Aarhus og foredragsholderne blev løbende afsløret.
Sted: Erhvervsakademi Aarhus, Sønderhøj 30.
2. nov.: Studenterpræster - er det sådan nogle som prædiker?
”Præster!? Det er da sådan nogle, der afholder gudstjenester, som ifører sig kjole og den der lampeskærmslignende ting rundt om halsen eller er det?” Hos de aarhusianske studenterpræster er prædikerne byttet ud med samtaler i øjenhøjde. V/Simon Riis, Frivillig i Studenterhus Aarhus.
Der har siden 1970 været studenterpræster tilknyttet studielivet i Aarhus. En af dem, der i dag besidder titlen, er Jens Munk. Jens udgør den ene halvdel af det aarhusianske studenterpræst-team og huserer til dagligt i De Studerendes hus’ lokaler. Her afholder han, alene, intet mindre 1000 samtaler om året med studerende, der på den ene eller den anden måde har det svært i livet.
Med mange fordomme i rygsækken tog Simon Riis ned og besøgte Jens på hans kontor, for at se om de holdte stik. Et kontor som dog mindede mere om en hyggelig dagligstue end en højhellig præstestue. Præsten fik stillet fire spørgsmål om det at være studenterpræst i en pulserende studieby som Aarhus: Hvilke udfordringer kommer de studerende med? Det er faktisk alt mellem himmel og jord. Men hvis man skal sige noget, som fylder rigtig meget, så er det emner som tab og sorg. Jeg har også mange samtaler, om det jeg kalder “perfektionstrang”: Om at vi vil være bedre, end vi er. Vi vil se bedre ud, vi vil være mere sociale, og vi vil være dygtigere fagligt. Mange af os er hele tiden i gang med at være 20 % bedre, end vi er. Derudover har jeg en del samtaler om stress og en del samtaler med par, der ikke kan få det til at fungere.
3. nov.: Branding på de sociale medier 2.0
Hvordan brander man sig selv, sin idé eller virksomhed på de sociale medier? Hvordan udnytter man bedst, de muligheder som Facebook rummer? Hvornår er man for meget? Disse debatskabende spørgsmål, og meget mere, kunne man høre om, da stifteren af bSocial, Kasper Bengtson, holdt foredrag i Studenterhuset. Formålet med dette foredrag var at sætte fokus på, hvordan de sociale medier giver mulighed for branding af personer, koncepter, idéer og virksomheder. Foredraget behandlede alt fra, hvor grænserne går for ‘selfiepromovering’, til hvornår Facebook-branding går for vidt. Foredraget var opbygget efter bedste Q-A-stil og gav på den måde mulighed for at generere debat om, hvordan man bør bruge de sociale medier.
9. nov.: Samtalesalon: Beginnings
”At give op omsider og pludselig mærke det hele begynde, det er det bedste for mig”. Sådan lyder slutningen på Søren Ulrik Thomsens digtsamling ”Det værste og det bedste”. For nogen er nye begyndelser det værste. For nogen det bedste. Her kunne man tale med andre mennesker om begyndelser. Om nye muligheder og afgrunde af uvished. Samtalesalon er et mødested, hvor rammerne er sat, så man har mulighed for at tale uforpligtende med andre mennesker på en måde, der er andet end small-talk og overflade.
11. nov.: Foredrag om kærlighed og seksualitet
Dette foredrag var det tredje i foredragsrækken, som omhandlede temaerne: Kærlighed, intimitet, ånd og seksualitet - tre foredrag med tre forskellige vinkler på disse temaer. Dette tredje foredrag var med Anette Ejsing, som er forfatter og ph.d. i teologi. Anette fortalte om, hvordan ensomhed kan forstås og leves som et privilegium. Ud fra teologiske refleksioner fortalte hun om, hvordan vi mennesker kan finde glæde og integritet ved rette den erotiske kraft mod Gud.
Hvad skal der til for at få og udvikle kærlighed i relationer? Hvordan spiller seksualiteten ind, og på hvilken måde kan sex være en vej ind til en dybere kontakt og kærlighed til sig selv og den anden? Foredragsrækken satte fokus på, hvordan unge kan forstå sig selv og hinanden i disse perspektiver.
14. nov.: Clement Kjersgaard: Verden i kaos?
I både Europa og USA kæmper de gamle partier med at finde svar på en historisk vælgerprotest - fra Trump til Brexit. Men ifølge Clement Kjersgaard er det kun en fase i en større kamp, der har været længe undervejs - og som kun lige er begyndt. I dette foredrag stillede Clement Kjersgaard skarpt på de vælgerprotester, der ligger bag historiske bevægelser som Brexit og Trump og han rejste spørgsmålet: er verden i kaos? Formålet med arrangementet var at skabe grobund for en debat, der behandlede dette spørgsmål.
22. nov.: Mød Borgmester Jakob Bundsgaard og Marc Perera Christensen
Er Aarhus en international by? En international studieby? Bliver vi det nogensinde, og skal vi
overhovedet være det? Tyvstart på valgåret 2017 og debataften med borgmester Jakob Bundsgaard fra Socialdemokraterne og Marc Perera Christensen fra De Konservative i Studenterhuset. Aftenen lagde op til en debat om internationalisering. Deltagerne fik mulighed for at stille borgmester Jakob Bundsgaard og Marc Perera Christensen spørgsmål og debattere Aarhus som f.eks. international studieby.