Aarstiderne LIVE i FO-byen

14. dec 2021

Aarstiderne LIVE gentager succesen fra sidste vinter, og fortsætter over vinteren/tidlig forår med at lave deres fællesspisninger To-go. De har derfor igen fået pick-up-place i FO-byen ud til Vester Allé.

 

I år omhandler det datoerne: 1/2 + 15/3 + 31/3 i tidsrummet: 15.00-17.30. Her kan folk i Aarhus få en spændene og lærerig aften med masser af økologi!

Aarstidernes Fællesspisninger To-go

Vi vil gerne være med til at være sammen hver for sig! Derfor tager Aarstiderne på Tur ud i landet, og laver fællesspisninger hjemme hos dig!

Konceptet er helt kort: du afhenter en måltidskasse på en lokation nær dig, og tager den med hjem, i Aarhus er der afhentning i FO-byen ud til Vester Allé. I mellemtiden sender vi dig et link til Livestream, så du kl. 18.00 kan lave mad sammen med en af Aarstidernes kokke. Kokken vil guide dig igennem opskriften, hvordan du behandler råvarerne, og giver dig tips og tricks til madlavningen. Herefter nydes det hjemmelavede fællesspisningsmåltid. Vi sidder under madlavningen klar på chatten, til at assistere og svare på spørgsmål!

Arrangementet er gratis for Aarstidernes kunder, og koster 150 kr. for en kasse til to personer for alle andre interesserede. Du kan læse mere om det og tilmelde dig via dette linkhttps://aarstiderne.nemtilmeld.dk/2262/

Vi glæder os til at møde jer ude i landet!

Læs mere: https://aarstiderne.nemtilmeld.dk/category/faellesspisning-aarhus/

Kontaktperson

Nikoline Krabbe
Eventkoordinator

nkr@aarstiderne.com