Aarhus City Halvmarathon

07. jun 2022

12. juni: Start og mål er ved Rådhusparken.

Den 12. juni 2022 klæder Aarhus sig endnu engang på til fest, når tusindvis af løbere indtager Aarhus' gader, som for en enkelt dag bliver forvandlet til en kæmpe løbefest. Aarhus Motion byder for 9. gang velkommen til 21,097 magiske kilometer, smækfyldt med underholdning og gode oplevelser og for 6. gang er det med BESTSELLER som hovedsponsor. Ruten tager løberne med gennem en totalt afspærret Aarhus midtby med masser af løbende sightseeing.

Ruten på de første 5 km er ny i år: via Værkmestergade og rundt i indre by, hvor der ikke er bakker. Der er en masse underholdning undervejs, bl.a. DJs og heppespots - og denne gang på ekstra 10 steder langs løberuten.

Til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon viser vi dig det bedste af Aarhus. De første ikoniske bygninger som ARoS Kunstmuseum, Musikhuset og Rådhustårnet kan nydes med pulsen i ro i start- og målområdet. Herefter tager selve ruten dig forbi en række seværdigheder som bl.a. Aarhus Domkirke, Dokk1 og Tivoli Friheden. Du skal med andre ord lede længe efter en halvmarathon rute, der passerer så mange seværdigheder, som BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Aarhus er en by, hvor pulsen altid banker, og dette vil du tydeligt kunne mærke, når du begiver dig ud på dit livs løbetur.

HOTSPOTS OG UNDERHOLDNING

Vi skruer op for musikken, danser, hujer og hepper, så du (næsten) glemmer tiden og kilometerne. Du kommer til at møde alt fra cheerleaders til hornorkestre og power zones med fuld blæs på musikken. BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon er det løb i Danmark, der har mest underholdning på ruten, så én ting er helt sikkert: Du kommer bestemt ikke til at kede dig! Der vil være masser af underholdning, og vi lover, at alle sanser bliver udfordret, når du møder sambadansere, DJ's og rock bands. Helt unikt har vi også en Tour Caravane, som kendes fra de store cykelløb, bl.a. Tour De France. Den kører foran løberne, og sætter de mere end 40 - 60.000 tilskuere i den helt rette stemning, så de er klar til at heppe og hjælpe dig på vej.

Arrangører: Aarhus Motion og Bestseller.

FO-Aarhus' debatpulje støtter med gratis lokaler i FO-byen