Kosmos-optog 18.-19. juni

09. jun 2021

Fredag d. 18. juni og lørdag d. 19. juni 2021 vil KOSMOS Good Life Optog skabe liv i Aarhus’ gader og sprede glæde til mennesker i alle aldre. Optoget er en farverig, fortryllende og fascinerende parade som præsenterer Teatret KOSMOS’ 3 m. høje dukker, maskefigurer, dans, klovne, gøglere, live musik med mere.

 

Teatret KOSMOS var d. 4. juni inviteret til at deltage i Verdensbilleder og gav her bevis på at deres optræden, som skaber festlig magi i byen, er både spektakulær og meget familievenlig.

Hvor og hvornår kan man se KOSMOS Good Life Optog?

Optog datoer & tider:Fredag d.18. juni kl. 16.00 og lørdag d.19. juni kl. 13.00 Optoget varer ca. en time.

Kosmos

Optoget starter og slutter i gården i FO-Byen, Frederiksgade 78 og slanger sig gennem Aarhus Midtby på følgende rute: FO-Byen > Frederiksgade > Østergade > Strøget ved Salling > Domkirken > Store Torv > Lille Torv > Broen over Aarhus Å (ved Magasin). Derefter RETUR ad samme rute.

Produktionen er et samarbejde mellem Teatret KOSMOS, GeLinde og FO-Aarhus og er støttet af Aarhus Kommunes Kulturarrangementspulje. 2021 er tredje år hvor optoget foregår i Aarhus Midtby og det er planen at det skal være tilbagevendende.

Instruktøren Maria Lexa, som oprindelig kommer fra San Francisco i USA, har en lang historie i Aarhus som skuespiller, mesterlærer, teaterleder og festivaldirektør med speciale i storslåede forestillinger i byens rum.

Good Life Optog inddrager mange lokale kunstnere og gæstegrupper fra regionen, inkl. Gøglerskolen, Rethinkers, Aarhus Universitet, Tese Galleri og Masketeatret Dunkelfolket fra Aalborg.

De enestående masker og dukker er rene kunstværker i sig selv. Teatret KOSMOS benytter træmasker som er fremstillet af traditionelle maskemagere I Bali, mens andre er håndlavede af de danske kunstnere Kirsten Gitz-Johansen og Jens Kirkedal Jensen. Optogets unikke kæmpedukker er designet og skabt af Maria Lexa.

Gå ikke glip af denne uforglemmelige oplevelse. Kom til Good Life Optog og tag gerne venner og familie med.

Optoget støttes af FO-Aarhus' debatpulje.