Fredagslegestue i FO-byen

01. dec 2021

Højt humør, sang og babyer Kom og oplev glæden ved at synge og danse sammen med både babyer og voksne. Den første fredag i måneden synger og leger babyer, forældre og ældre sammen.

Vi inviterer til åben legestue hver første fredag i måneden fra d. 5. november. Legestuen er for forældre med babyer og små børn, samt ældre. I samarbejde med FO-Aarhus og Ældre Sagen er vi fra Samværd (os med Leg på Plejehjem) værter for en månedlig åben legestue i FO-Aarhus’ store lokale “Stiften Loungen” i Aarhus C.

Konceptet fungerer ligesom til “Leg på Plejehjem, hvor der er fokus på samvær på tværs af generationer, sang og leg. Fredagslegestuen er åben for alle barslende og deres babyer, samt ældre og bedsteforældre med eller uden deres børnebørn. Til hver legestue inviteres også medlemmer af Ældre Sagen.

 

PROGRAM

Vi åbner kl. 10, hvor der er tid til at lande og tage en kop kaffe.

Kl. 10.30 starter musikværten op med fællessang og rytmik.

Efter ca. 45 min. er der fri leg og man er meget velkommen til at spise medbragt mad. Der er også mulighed for at hente mad på Café Nicolai i FO-Byen, som har god og billig mad.

 

PRAKTISK

Det er gratis at deltage.

Vi har puslefaciliteter, micro-ovn, skumgulv, legetøj og højstole til babyerne. Du er velkommen til at bruge køkkenet.

Vi er i Stiften Loungen i FO-Byen, hvor der er plads til barnevogne både inde og ude. Lokalet er i stueplan. I forbindelse med lokalet findes tre toiletter med pusleborde på to af dem. I det tilhørende køkken står en micro-ovn, som man er velkommen til at benytte. Spørg endelig, hvis du har brug for hjælp.

Sted: Stiften Loungen i FO-byen, Frederiksgade 78B, st., 8000 Aarhus C.

Fredagslegestue kører som fleksibel undervisning hos FO-Aarhus og kører videre i 2022:

7. jan., 4. febr., 4. marts, 1. april, 6. maj, 3. juni

Se mere: Fredagslegestue og kaffe i FO-byen (facebook.com)