Forsamlingshuset - Aarhus Teater

17. maj 2021

Tirsdag den 1. juni kl. 18-19.30: Fremtiden er ... På Aarhus Teater: Scala Foyer. 95 kr. inkl. vegetarisk simreret.

Endelig kan vi igen slå dørene op til en aften i Forsamlingshuset. Aftenen tager forskud på en af Aarhus Teaters forestillinger i næste sæson Til de lyse morgener og spørger indtil corona-pandemien som et muligt vendepunkt. Hvad er det vi higer efter? Hvilken verden kan vi forestille os på den anden side af nedlukningen? Hvad drømmer du om for nogle fester, fællesskaber og oplevelser?

Simon Axø forstander på Testrup højskole og Cand.mag. i Idéhistorie og samfundsfag vil holde et oplæg til fremtiden om frihedstrang. Hvilke paralleller kan vi drage mellem dionysisk eskapisme, mellemkrigstidens vilde fester og post-corona i Danmark.

Herefter vil vi sammen med instruktør Amanda Ginman og scenograf og huskunster Nathalie Mellbye bevæge os ud i samtaler og forskellige skriveøvelser, hvor du kan bidrage med dine ord, drømme og tanker om fremtiden, og hvad der skal til for at du og din krop kan genlære ikke frygte mennesker, genlære at kunne give slip i det store fællesskab. Hvad skal der til, for at du i fremtiden kan fejre livet, håbet, og de store fællesskaber?

Dine ord og tanker vil indgå som en del af materialebanken til forestillingen Til de lyse morgener, hvor teksten delvis skabes sammen med jer, publikum.

Aftenen byder som altid i Forsamlingshuset på levende samtaler, samt et let måltid mad, som er inkluderet i prisen. Vi glæder os til at holde en fest for fremtiden.

Arrangementet afholdes i samarbejde med FO-Aarhus.