Torben Dreier i Radio4

24. mar 2020

Torben Dreier er blevet interviewet i Radio4, der i denne tid har holdt til i Stiften Loungen i FO-byen

Interviewet blev foretaget af Anders Norde fra Stiften Loungen pr. distance og ledning over til FO-Aarhus' administrationsbygning, hvor Torben befandt sig. Det foregik den 23. marts kl. 17-18.00 (2020)

TD i Radio4

Torben skulle f.eks. forholde sig til følgende emner:

Japan og OL

Coronatests og værnemidler

Sjælsmark

Coronaregler i fængsler

Sverige statsministers tale til folket

New Zealands udgangsforbud

Feriepenge som krisehjælp

https://www.radio4.dk/programmer/ 

Radio4 er navnet på den nye radiokanal, der sender på FM4-båndet, DAB, Web og podcast fra 1. november 2019 til hele landet. Bag radioen står selskabet Radio FM4 A/S, som er ejet af 9 regionale mediehuse.

Radio4 vil give Danmark en landsdækkende radiokanal, der er forankret i hele landet, og som kan være tæt på danskerne i samme grad som de lokale og regionale mediehuse, der udgør ejerkredsen bag radioen. Radioen vil bringe nyheder, der afspejler den virkelighed, som borgerne oplever i dagligdagen. Og Radio4 vil lave debatter og arrangementer rundt omkring i landet, hvor meninger brydes, og hvor mennesker mødes.

Ejerkredsen bag Radio4 har mange års erfaring med at udgive både lokalt, regionalt og landsdækkende indhold på print, digitalt og som radio. Igennem flere år har ejerkredsen drevet en lang række lokale radiostationer, som dagligt er i kontakt med en stor del af befolkningen.