Ny medarbejder i LGBT+huset

16. apr 2020

Pr. 1/4 er Peder Udengaard ansat som sekretariatsleder i LGBT+HUSET, der har til huse i FO-byen. Peder arbejder desuden for Gyngen i FO-byen.

Peder Udengaard: Der skal også være plads til lidt gode nyheder i denne tid. Og jeg er ovenud lykkelig for at være startet som sekretariatsleder ved LGBT+Huset Aarhus. Siden jeg var ung, har jeg arbejdet med at skabe meningsfulde fællesskaber. Om det har været indenfor frivilligområdet, kulturbranchen eller politik. Derfor giver det så meget mening, at være med til at løfte den opgave det er, at skabe meningsfulde og trygge fællesskaber for LGBT+borgere i Aarhus. Huset har et kæmpe potentiale og det bliver fantastisk, sammen med bestyrelsen, de frivillige og frivilligkoordinatoren, at udfolde det potentiale til glæde for miljøet og Aarhus.

 

SÅ HAR LGBT+HUSET ANSAT EN NY SEKRETARIATSLEDER

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle at vi pr. 1/4 har ansat Peder Udengaard som sekretariatsleder i LGBT+HUSET. Peder har de sidste mange år arbejdet med ledelse og organisationsudvikling inden for kulturbranchen og har forud for ansættelsen haft egen virksomhed. Peder har samtidigt været aktiv i aarhusiansk lokalpolitik, hvor han har siddet som medlem af byrådet de sidste 10 år.

 

Om ansættelsen siger Peder selv: ”Jeg har med stor interesse fulgt bestræbelserne for at skabe et LGBT+ hus i Aarhus de sidste mange år. Det har altid været et omdrejningspunkt for mig, at være med til at skabe gode og positive fællesskaber for alle borgere. LGBT+HUSET emmer af potentiale og muligheder for netop det. Og der er ingen tvivl om, at der er et stort behov for det i Aarhus. Derfor er det en arbejdsmæssig drøm, at være med til at løfte denne opgave og forbedre vilkår for LGBT+ borgere i Aarhus. Jeg glæder mig super meget til at komme ordenligt i gang med arbejdet og til at møde alle de frivillige og brugere i huset.”

 

I bestyrelsen glæder vi os meget til samarbejdet. Vores forperson Philipp siger om Peder: “Peder har fra første jobsamtale vist utroligt meget engagement, entusiasme og interesse i sagen og samtidig ydmyghed overfor opgaven. Vi glæder os over at vi har fundet en så dygtig og kvalificeret medarbejder og håber at I alle vil give ham en varm velkomst i huset.”