Køkkenleder søges

11. sep 2020

Café- og køkkenleder med hjerte for frivillighed, fællesskab og sund forretningssans. Kan du se dig selv som den inspirerende drivkraft bag en ny socialøkonomisk café, hvor frivilligledelse, madlavning og økonomi skal gå op i en højere enhed? Hvor man har lyst til at være, både som gæst, frivillig og medarbejder? Så er det dig, vi leder efter.

 

Lige nu søger vi en café- og køkkenleder til et nystartet projekt i Aarhus midtby. De overordnede rammer er på plads, men det er dig, der skal få det hele til at køre.

Caféen ligger i et kultur- og foreningshus, hvor en stor del af brugerne er seniorer og også vil hjælpe til som frivillige i caféen. Samtidig skal caféen være åben for alle målgrupper og i øvrigt drives på markedsvilkår.

Café- og køkkenlederen skal derfor kunne navigere i krydsfeltet mellem forretning og hensynet til foreningens formål: at fungere som samlingspunkt og understøtte inkluderende fællesskaber og de sociale, kulturelle og folkeoplysende aktiviteter, der foregår rundt om caféen.

Om dig:

  • Du har en køkkenfaglig baggrund og styr på køkkendrift og servicebranchen.

  • Du har lyst til at arbejde med mennesker og kan også lære fra dig

  • Du har erfaring med frivilligledelse og arrangementsafvikling

  • Du er idérig, handlekraftig og rummelig.

  • Du er god til at se muligheder og god til at samarbejde

Om jobbet:

Det bliver dig, der selvstændigt har ansvaret for den daglige drift af caféen. Du vil til hverdag samarbejde tæt med lederen af kulturhuset om udvikling af nye aktiviteter og tilbud i caféen. Du får et kollega-team af andre køkkenledere, som du kan sparre med, ligesom du selvfølgelig bliver en del af FO-Aarhus med reference til udviklingschefen.

Om os:

FO-Aarhus er en folkeoplysende forening. Vi driver blandt andet en aftenskole og en daghøjskole, samt en lang række andre projekter, herunder en række socialøkonomiske cafékøkkener, hvor formålet er understøtte inkluderende fællesskaber og de sociale, kulturelle og folkeoplysende aktiviteter, der foregår rundt om caféen. Mangfoldighed, rummelighed og aktivt medborgerskab er nogle af nøgleordene. Er du interesseret i at høre mere, så kontakt udviklingschef Anne Thorø Nielsen på telefon 87464500 eller send en mail til atn@fo-aarhus.dk, med emnefeltet ”køkken og café”.

Vi afholder løbende samtaler, til vi har fundet den rette.

Lagt op den 11. sept. 2020