Eventyrjul

25. sep 2020

Har du lyst til at skabe et eventyrlig julearrangement for socialt udsatte børn og familier i Aarhus? - Nu har du muligheden for at blive frivillig i en arbejdsgruppe i Eventyrjul i Aarhus!

Grundet COVID-19 bliver det i 2020 et forkortet dagsarrangement. Dog blev der på ingen måde skruet ned for julestemningen.

23. december: Madlavning i køkkenet samt frivillige der i lokalerne pakker gaver ind i hold. Vi er max 10 af gangen og det bliver max 5 i hvert lokale så der er god afstand og vi har værnemidler.

24. december: Der kommer ingen gæster i lokalerne. Frivillige pakker mad og gaver i lokalerne og kører det ud til familierne.


I Foreningen EventyrJul har vi i flere år afholdt juleaften for socialt udsatte børn og familier i København. Nu vil vi gerne give endnu flere socialt udsatte børn og familier mulighed for en eventyrlig juleaften, så derfor udvider vi til Aarhus.

Grundet COVID-19 bliver det i år et forkortet dagsarrangement. Dog bliver der på ingen måde skruet ned for julestemningen. Til det søger vi frivillige, som skal indgå i forskellige rbejdsgrupper, der sammen med projektlederen, skal sørge for at stable et eventyrligt julearrangement på benene i Aarhus. Som frivillig i en arbejdsgruppe kan du arbejde med områderne underholdning, afvikling, logistik, sponsorater, gæster og gaver. På vores hjemmeside https://eventyrjul.dk/frivillige/ kan du læse mere om hvilke arbejdsopgaver, de forskellige arbejdsgrupper kan have.

Idet det er første år, at EventyrJul skal afholdes i Aarhus, vil du som frivillig have stor edindflydelse på både arbejdsopgaver og på, hvordan julearrangementet skal udfolde sig. Som frivillig i arbejdsgruppen er det ikke et krav, at du også skal være frivillig selve juleaften, men du er mere end velkommen til at være det. Hvis du kun har lyst til at være frivillig juleaften, kan du søge om medlemskab i Facebookgruppen ’EventyrJul – frivillige i Aarhus’, hvor der løbende vil blive meldt mere ud om dette.

Har du spørgsmål eller er du interesseret i at blive frivillig i en arbejdsgruppe i Aarhus, så send en mail til kontakt@eventyrjul.dk. I mailen må du gerne skrive lidt om dig selv, og hvorfor du er interesseret. Vi afholder snart informationsmøde, hvilket du vil høre mere om, når du kontakter os.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Om foreningen EventyrJul
EventyrJul har afholdt juleaftensarrangement for socialt udsatte børn og deres familier forskellige steder i København siden 2009. Drivkraften bag er ønsket om at give børnene den eventyrlige juleoplevelse, de fortjener, og som de kan fortælle om til deres klassekammerater efter juleferien.
Foreningen EventyrJul er en non-profit organisation, der udelukkende drives af sponsorater, donationer og frivillige kræfter.
Økonomien varetages af en certificeret revisor. Der laves årligt et regnskab til revision.
Find mere information på www.eventyrjul.dk, eller kontakt os på kontakt@eventyrjul.dk.

Selve julearrangementet afholdes i FO-byen, hvor FO-Aarhus har doneret gratis lokaler og have.