Et år til kommunalvalg

12. nov 2020

Man. 16. nov. kl. 17-19.00: Veje til en bedre demokratisk samtale. Frygter du den politiske debat i Danmark ender som i USA? Orker du ikke lokal politik? Er du træt af politikere, der skændes og facebook-kommentarer, der er langt over grænsen? Små sager, der bliver blæst op, og medier, der kun fokuserer på alt det, der går galt?

Den 16. november er der et år til kommunalvalget 2021. Handletanken for lokalt demokrati sætter derfor fokus på, hvordan vi kan styrke vores demokratiske samtale i det kommende år op til det vigtigste valg. Det sker:

Sted: Rampen i Dokk1, Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C

Arrangementet bliver også filmet og vist direkte på Teams Live, hvor man også kan stille spørgsmål i chatten.

Du kan bl.a. opleve Roger Buch, Centerleder ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, Ulrik Haagerup, direktør for Constructive Institute, Anne-Marie Dohm, chefredaktør på Radio 4 samt Lars Høj, Tv-producent og journalist fra Kompagniet. Kommunalpolitikere fra Aarhus bidrager også med indslag og publikum har mulighed for at tage del i debatten via sms.

Bestil din gratis billet på https://billet.aarhus.dk/aakb/28859/ (Begrænset antal på grund af Corona)

Arrangementet er et samarbejde mellem Handletanken for Lokalt Demokrati, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, Folkeuniversitetet, FO-Aarhus og Aarhus Bibliotekerne.

Læs mere om Handletanken for Lokalt Demokrati på: https://fremtidensdemokrati.aarhus.dk/