Aarhus Festuge 2020

24. jun 2020

Aarhus Festuge i FO-byen

Kosmos-optog 28.-29.-30. aug.

OBS teksten er fra 2019:

Farverigt og fortryllende optog i Aarhus’ gader. I dette livlige, farverige og fortryllende optog præsenterede Teater KOSMOS en tre meter høj dukke, maskefigurer, komiske figurer, livemusik, mm. Good Life-optoget skabte liv i gaden og spredte glæde i interaktivt spil med de mange mennesker i alle aldre og fra forskellige kulturer, som var at finde i Aarhus’ gader under Festugen.

Optoget startede i Mathilde Fibigers Have bag Kvindemuseet, hvorefter det bevægede sig gennem gaderne i Aarhus Midtby og sluttede af med en sidste dans i Mathilde Fibigers Have. Et visuelt stærkt og tryllebindende eventyr med teater, dans og musik og chance for at opleve de fascinerende figurer på nært hold. Den rene magi!

 

Fredag den 4. sept. Kl. 14-16.00: Aarhus synger sammen

En eftermiddag med fællessang

Vi følger op på den store interesse for fællessang og samtidig skyder vi projektet Aarhus Synger Sammen i gang. Tidligere højskoleforstander og formand for Højskolesangbogen Jørgen Carlsen guider os igennem et par timer med sange. Ved klaveret sidder Jesper Moesbøl og Steffen Jonassen, som man måske kender fra Maratonssang Aarhus.

Arrangementet forgår udendørs i FO-gården på Frederiksgade 78 C. Gratis adgang.

For at sikre en god gennemførelse (max. 500 deltagere med korrekt afstand) skal der bestilles billet.

I forbindelse med Aarhus Festuge, ønsker FO-Aarhus at søsætte et nyt fællessangsprojekt.
Tanken er, at der ni gange om året afholdes fællessang og at der én gang om året afholdes Maratonsang. I forbindelse med fællessangen, der afholdes den sidste torsdag i hver måned, undtagen juni (Maratonsang), juli og december, tilbydes der også spisning.