Valgdebat på Savværket

22. maj 2019

Tirsdag d. 28. maj kl. 16.45 – 20.00: Valgdebat på Savværket Hvordan sikrer vi fortsat udvikling af det østjyske erhvervsliv, skal vi have en Kattegatbro, skal E45 udvides yderligere, hvordan får vi løst klimaudfordringerne og skal der flere statslige arbejdspladser til Østjylland?

Det er blot nogle af de spørgsmål, som vil blive stillet, når FO Aarhus, Århus Stiftstidende og Erhverv Aarhus inviterer til valgmøde på Savværket.

Men det er i høj grad dig som vælger, der bestemmer, hvilke emner vi skal tage op og afkræve politikerne svar på. Hvad optager dig og hvilke emner skal dine lokale kandidater bære med til Folketinget – og er det overhovedet vigtigt, at der sidder repræsentanter for Østjylland i den lovgivende forsamling?

De største partiers spidskandidater stiller op til debatten, så de folkevalgte forhåbentlig kan varetage Østjyllands interesser bedst muligt, når de indtager deres sæde i Folketinget.

Inden valgdebatten starter inviterer Savværket medlemmer af Erhverv Aarhus på vin og tapas.

 

Mød følgende politikere:

Nicolai Wammen, Socialdemokratiet | Britt Bager, Venstre | Kim Christiansen, Dansk Folkeparti | Nikolaj Villumsen, Enhedslisten | Morten Østergaard, Radikale Venstre | Mona Juul, Konservative Folkeparti.

Valgdebat-ordstyrer er Jan Schouby, chefredaktør på Århus Stiftstidende.

 

Arrangementet støttes af FO-Aarhus' debatpulje.

Tilmelding via www.erhvervaarhus.dk