Klub Østjylland

22. feb 2019

FO-Aarhus og Klub Østjylland samarbejder om en række arrangementer i årets løb.

 

31. okt. kl. 19.00: Forfatterforedrag med Mogens Lykketoft.

 

Sted: Stiften Loungen, Frederiksgade 78B, st.

 

Mogens Lykketoft fortalte om et langt liv i dansk og international politik med udgangspunkt i sin helt nye erindringsbog: Holdning og handling. Foredraget blev afviklet som en samtale mellem Mogens Lykketoft og moderator Jan Schouby (Chefredaktør Århus Stiftstidende). For første gang nogensinde fik vi Mogens Lykketofts egen fortælling om sit liv og sit politiske virke. Erindringer der er skrevet på baggrund af den unikke samling af noter og dagbogsnotater, som Lykketoft har skrevet og gemt helt fra begyndelsen og frem til i dag. Mogens Lykketoft er blevet kaldt Danmarks mest magtfulde mand, Den Røde Eminence og højrefløjs-socialdemokrat. I bogen beskriver Mogens Lykketoft, hvad der har formet og inspireret ham, hvordan det har været at kæmpe for de værdier, han tror på. At balancere mellem idealisme og realisme. Om vanskelighederne ved at vinde frem i kampen om samfundets udvikling og samtidig bevare båndende til dem, man holder mest af: Ægtefællen, børnene, børnebørnene og de gamle venner. Holdning og handling er et enestående blik ind i maskinrummet fra en mand, der til fulde mestrer det politiske håndværk. Samtidig fik læserne her også muligheden for at komme tæt på mennesket bag politikken. Mogens Lykketoft (f. 1946), uddannet cand.polit. 1971 og socialdemokratisk folketingsmedlem siden 1981. Er tidligere skatteminister, finansminister, udenrigsminister, formand for Socialdemokratiet og formand for Folketinget. I 2015-2016 varetog han formandsposten for FN’s 70. generalforsamling i New York. Teknisk arrangør: Jysk Fynske Mediers Fordelsklubber.

 

10. jan. kl. 18.30: 10 småretter fra Mefisto + Jacobsen ølsmagning

Der bliver disket op med lækkerier, når ølmand Jørgen Rüdinger slår dørene op for en fantastisk ølsmagning. Vi skal smage på 10 forskellige JACOBSEN øl med unikke kendetegn og smage. Alle de lækre øl skal selvfølgelig ledsages af lidt lækkert. Derfor har kokkene, fra den prisvindende restaurant Mefisto, kreeret én lille ret til hver øl, således at vi får en optimal smagsoplevelse. Undervejs vil Jørgen Rudinger fortælle om Husbryggeriet på Valby Bakke herunder de fantastiske øl, lidt historie og om hvordan Jacobsen kom til Aarhus.

Stiften Loungen, Aarhus C. Arrangementet varer ca. 3,5 timer.

Pris Fordelspris: 520 kr. + 15 kr. gebyr. Normalpris: 595 kr. + 15 kr. gebyr.

Prisen er inklusiv en ølsmagning med 10 øl ledsaget af 10 små retter, oplæg af Jørgen Rüdinger samt 2 stk. JACOBSEN kongeglas.

I samarbejde med FO Aarhus og Aarhus Stiftstidende

 

17. april kl. 18.30: 10 småretter fra Mefisto + Jacobsen påskesmagning

Fejr påsken med en helt unik oplevelse. Ølmand Jørgen Rüdinger og den prisvindende restaurant Mefisto slår dørene op for en velsmagende aften. Vi skal nemlig smage på 10 forskellige JACOBSEN øl med unikke kendetegn og smagsnoter. Hver øl bliver ledsaget af en lille udsøgt ret, som kokkene fra Mefisto har sammensat. Undervejs vil Jørgen Rudinger fortælle om Husbryggeriet på Valby Bakke herunder de fantastiske øl, lidt historie og om hvordan Jacobsen kom til Aarhus.

Husbryggeriet Jacobsen har eksisteret siden 2005 og står bag en masse unikke øl. Fælles for dem alle er, at de er brygget på lidenskab, og af mennesker som elsker øl. Til ølsmagningen med Jørgen Rüdinger får du indblik i Husbryggeriet på Valby Bakke herunder deres fantastiske øl, lidt historie og om hvordan Jacobsen kom til Aarhus.

Vi kommer til at smage ti forskellige øl, som hver ledsages af en lille ret tilberedt af kokke fra den prisvindende Restaurant Mefisto. Og da det er påske, så kommer du selvfølgelig også til at få nogle spændende påske-smage.

Hver deltager får desuden lov til at gå hjem rig på fantastiske smagsoplevelser og med to stk. JACOBSEN kongeglas under armen.

Café Nicolai FO-byen, Vester Allé 8, 8000 Aarhus C. Arr. varer ca. 3,5 timer.

Pris Fordelspris: 635 kr. + 15 kr. gebyr. Normalpris: 695 kr. + 15 kr. gebyr.

Prisen er inklusiv en ølsmagning med 10 øl ledsaget af 10 små retter, oplæg af Jørgen Rüdinger samt 2 stk. JACOBSEN kongeglas.

I samarbejde med FO Aarhus og Aarhus Stiftstidende.

https://www.laeserbonus.dk/10-laekre-retter-oel