Debat om lydscene og lydmiljø

04. okt 2019

Den 21. okt. kl. 19-21.00 lægger radiovært på P6 Beat, Carsten Holm, op til debat på Lynfabrikken.

Center for Podcasting er en non-profit interesseorganisation, der styrker, samler og udvikler podcasting i Danmark gennem politisk arbejde, events, samarbejde og viden. Deres vision i Aarhus er at skabe et fællesrum for podcastere, kommende podcastere og podcast-interesserede i Aarhus, så mediet fortsat kan udleve sin demokratiske drøm om at være åbent og tilgængeligt for alle, og ikke kun for dem, der bor i København.

Carsten Holm er inviteret til en snak om, hvorfor det er vigtigt at holde gang i det aarhusianske lydmiljø og produktion, der forhåbentlig kan inspirere flere folk i Aarhus til at gribe optageren - og gøre mediet endnu mere demokratisk og debatskabende. Carsten Holm har selv rykket base fra København til Aarhus og har - udover at være radiovært på P6 Beat - stiftet lydmagasinet Arhus Eccho. Han ved om nogen, hvor vigtig lyd er - også vest for Storebælt.

Arrangementet er gratis for alle og skal være startskuddet til en række arrangementer for Center for Podcasting i Aarhus, der er arrangeret af frivillige.

Til arrangementet kan man købe snacks og drikkevarer.

Sted: Lynfabrikken, Vestergade 49, Aarhus C.

Kontakt Thea Egestrand for nærmere info: theaegestrand@gmail.com

Arrangementet støttes af FO-Aarhus' debatpulje