Center for Podcast

05. nov 2019

2 debatter i samarbejde med Center for Podcast

Center for Podcasting præsenterer Rikke Hedman, d. 16/12 på Lynfabrikken, Vestergade 49, 8000 Aarhuc C, kl. 17:30-19:30 

I forlængelse af ovenstående, kommer det næste arrangement med Rikke Hedman, programchef for det nye Radio 4, forbi til en snak om lukningen af Radio24syv, medieforliget og hvordan det nye Radio 4 skal tage udfordringen op som den nye publicservice kanal. Hvad betyder det for publicservice og Danmark, at radio ikke kun hører til i København? Og hvordan kan Radio 4 være med til at bidrage til et bredere perspektiv og større adspredelse i journalistikken og dækningen af samfundet? Kan man retfærdiggøre lukningen af en radio kanal der har ca. 500.000 lyttere om ugen over hele landet, selvom de primært laver radio i København? Til sidst vil vi også gerne snakke om Radio4s ’Talent koncept’, hvor håbefulde podcastere kan sende deres podcasts ind og få en smule taletid, når programoverfladen skal bredes ud, men for intet anden end anerkendelse. Er det en hjælp eller gratis arbejdskraft? Hvordan påvirker det arbejdsforholdene og kulturen i det journalistiske felt? 

  

Center for Podcasting præsenterer Karen Straarup, d. 18/11 på Lynfabrikken, Vestergade 49, 8000 Aarhus C, kl. 17:30-19:30 

Det første arrangement med Karen Straarup, podcast redaktør på P3, vil som sagt handle om, hvordan man fører sine podcast drømme og stemme ud i virkeligheden, der kan bidrage til at skabe dialog og debat om de emner og interesser, man brænder for.  Derudover er Karen Straarup fornyligt flyttet tilbage til Jylland efter mange år i København, hvilket kan bidrage til den store debat om, hvorfor det er vigtigt at værne om et medie og kulturliv i Aarhus, så man ikke SKAL flytte til København for at kunne gøre karriere. Hvad skal der til? Og hvordan kan vi bidrage til at skabe en mere positiv diskurs omkring det, end den man lige har oplevet i forbindelse med lukningen af Radio24syv? Hvordan skaber vi et forum og fællesskab for medienørder, kommende journalister og kulturinteresserede i Aarhus? 

Nærmere oplysninger: 28261378 eller Theaegestrand@gmail.com

Arrangementerne er støttet af FO-Aarhus' debatpulje