Tilbage
Hummus workshop
Måske kender du den klassiske, beige hummus? På dette
madhold eksperimenterer vi med at lave forskellige smagsvarianter af hummus,
hvor du er med til at bestemme smagen. Vi bruger ingredienser som tomat,
avocado, hvide bønner, chili, gulerod og/eller rødbede, så der er mulighed for
at skabe både klassiske og nye, spændende smagskombinationer.
I køkkenet er stemningen hyggelig, og når vi er færdige,
smager vi på de hummus, vi har lavet – og deler oplevelsen sammen.
Husk at medbringe 1-6 små bøtter eller bægere, hvis du gerne
vil tage lidt rester med hjem!
Om underviseren
Underviseren er Rikke, som studerer Ernæring og Sundhed,
hvor hun lærer om madens betydning for vores sundhed. Rikke har valgt at
arbejde som madinstruktør, fordi hun brænder for at dele sin viden og passion
for sund madlavning.
Hun vil gerne hjælpe deltagerne med at få en positiv
madoplevelse og lære dem, hvordan de kan lave sund og velsmagende mad i
hverdagen. Hendes tilgang er praktisk og inspirerende, så alle føler sig trygge
og motiverede. Rikke ser frem til at dele både viden og glæde ved madlavning
med jer, så vi sammen kan skabe gode madoplevelser.

Tilbage
Hummus workshop
Måske kender du den klassiske, beige hummus? På dette
madhold eksperimenterer vi med at lave forskellige smagsvarianter af hummus,
hvor du er med til at bestemme smagen. Vi bruger ingredienser som tomat,
avocado, hvide bønner, chili, gulerod og/eller rødbede, så der er mulighed for
at skabe både klassiske og nye, spændende smagskombinationer.
I køkkenet er stemningen hyggelig, og når vi er færdige,
smager vi på de hummus, vi har lavet – og deler oplevelsen sammen.
Husk at medbringe 1-6 små bøtter eller bægere, hvis du gerne
vil tage lidt rester med hjem!
Om underviseren
Underviseren er Rikke, som studerer Ernæring og Sundhed,
hvor hun lærer om madens betydning for vores sundhed. Rikke har valgt at
arbejde som madinstruktør, fordi hun brænder for at dele sin viden og passion
for sund madlavning.
Hun vil gerne hjælpe deltagerne med at få en positiv
madoplevelse og lære dem, hvordan de kan lave sund og velsmagende mad i
hverdagen. Hendes tilgang er praktisk og inspirerende, så alle føler sig trygge
og motiverede. Rikke ser frem til at dele både viden og glæde ved madlavning
med jer, så vi sammen kan skabe gode madoplevelser.
Læs hele beskrivelsen
Kursusdetaljer
26. April 2025
Lørdag, 10.00 - 14.00
1 mødegange
Folkehuset Sabro Sabro Kirkevej 151
Rikke Andersen
25-1168
Opdag også...
Aarhus Synger Sammen: Dårlig smag sange
Torsdag, 19.00 - 21.30
Kulturhus Bunkeren
Fælles aktivitet
Aarhus Synger Sammen: Dårlig smag sange inkl. middag
Torsdag, 18.00 - 21.30
Kulturhus Bunkeren
Fælles aktivitet
Samtalekoncert på Gyngen: Kom vi løber og Rasmus Matthiesen
Fredag, 20.00 - 21.30
Frederiksgade 78
Fælles aktivitet
3 x keto-diæt inspireret aftensmad
Tirsdag, 17.00 - 21.00
Folkehuset Møllestien
Rikke Andersen
Forløb i afrikansk musik og dans
Tirsdag, 10.00 - 11.30
Folkehuset Møllestien
Flere Lærere
GARNfællesskabet i Sct. Pauls Kirke
Tirsdag, 18.30 - 21.00
Sct. Pauls Kirke
Anja Pors Storkholm