Studenterhus Aarhus

Igennem de seneste år har FO-Aarhus bevilget penge til Studenterhus Aarhus fra sin debatpulje til en lang række forskellige debatarrangementer.

Disse arrangementer er beskrevet i de rapporter, som FO-Aarhus udgiver om puljen hvert år, og de kan ses på denne hjemmeside under menupunktet Debatarrangementer her til højre på skærmen.

Eksempler på typer af fælles debatarrangementer:

Darwin's Nightmare
Studenterhus Aarhus blændede op for den prisvindende dokumentarfilm Darwin's Nightmare. Filmen beskriver livet omkring Victoriasøen i Tanzania og giver et skræmmende indblik i globaliseringens bagside, våbenhandel - og fisk! Filmen blev introduceret af Maja Viola Buskbjerg, som i længere perioder har arbejdet på et børnehjem i Tanzania.

Cand. Konsulent hvad indebærer det? 
Konsulent - hvad indebærer det? Mange humanistiske kandidater bliver beskæftiget som konsulenter i vidt forskellige brancher. Men hvad laver en konsulent egentlig, og hvad er det for kompetencer en humanist bruger i et konsulentjob.

Kvinder i Cameroun
En event, der satte fokus på udvikling i verdens fattigste lande. Denne gang vistes filmen "Sisters in Law", der handler om en gruppe kvindelige dommere i Cameroun. I filmen møder man en gruppe stærke kvinder, der kæmper for kvinder og børns rettigheder - og sætter mændene godt og grundigt på plads!

Movie Night for international entrepreneurs
How far can you make it? What could you do to pursue your dreams in the face of large obstacles?

IBIS night • Slum festival
Find din indre slum-dog! Studenterhus Århus præsenterede slum-festival med afrikansk undergrundsstemning og slumkvarter med workshops og fredagsbar

Velkommen på forsiden! 
Krisekommunikation - kan man snakke sig fra det hele, og hvad må man aldrig sige? Jonas Torp, underdirektør i Danske Bank, stillede op til debat om presseetik, krisekommunikation og spin.

Smag på entrepreneurship
Hvad er entrepreneurship, og er det noget for mig? Faglige og personlige oplæg satte fokus på entreprenørskab som alternativ karrierevej.

Jobcrawl! 
6 busser, 12 virksomheder, 3 fagligheder - hvilke jobmuligheder findes der i Århus og omegn, og hvordan kommer man som nyuddannet i nærheden af dem? Hvordan ser "erhvervslivet" ud indefra, og hvordan kommer man som nyuddannet "derind"?

Netværksskolen
Hvad vil det sige at "netværke", og hvordan kan studerende og virksomheder bruge netværk til at lære hinanden bedre at kende?

Desuden har FO-Aarhus et samarbejde med Studenterhus Aarhus omkring kurser/undervisning (f.eks. sprog), og dette kan man læse om her.

Til toppen