Virkeligheden kalder Borgen

22. feb 2018

Virkeligheden kalder Borgen: ærlig snak om fremtiden for de udsatte boligområder. Tid: 12. marts kl 20.00 - 21.30. Sted: Stiften Lounge i FO-byen, Frederiksgade 78 C, 8000 Aarhus C

Morten Østergaard

Aftenens tema

• Hvordan får vi blandede institutioner og skoler, så børn og forældre mødes på tværs af sociale og kulturelle skel?

• Hvordan får vi flere til at gribe jobmulighederne, som aldrig har været flere?

• Hvordan stopper vi fødekæden til banderne?


Gæster

Fadi Kassem er århusiansk pædagog og debattør, særligt i spørgsmål om integration. Hans mor er dansk-palæstinenser og hans far dansk-syrer. Kassem var hovedperson i den danske dokumentarfilm Ghettodrengen fra 2012.Aydin Soei Sociolog og journalist. Ekspertise: integration, udsatte områder, kriminalitet og radikalisering.

Aydin har forfattet flere bøger og artikler til antologier om unge i udsatte boligområder; heriblandt bøgerne "Skyld – historien bag mordet på Antonio Curra" og "Vrede unge mænd – optøjer og kampen om anerkendelse i et nyt Danmark”

Semsi Cicek, 38 år. Tyrkisk afstamning og gift med en palestinenser og mor til tre.... født og opvokset i Vollsmose, Odense. Butiksudlært i år 2000 og fitness instruktør kursus, diplomer i kosmetisk akupunktur og Hotstone massage. Arbejder hos Træning for Qvinder i Odense idag.

Vært
Morten Østergaard - politisk leder af det Radikale Venstre. Han blev valgt til Folketinget ved valget i 2005, og var Økonomi- og Indenrigsminister 1. sept. 2014 - 28. juni 2015.

Moderator
Povl Henningsen - ekspert i kommunikation på tværs af kulturer, personlig formidling og internationalt holdspil. Forfatter til to bøger om kommunikation. Driver virksomheden Henningsen Global med fokus på ledelse, kommunikation og samarbejde.Form

Arrangementet afvikles som en blanding af interview, samtale og forsamlingshus. Den levende samtale på tværs af forskelle med nerve, kant og humør.

Tilmelding ikke nødvendig. Der serveres kaffe og et godt stykke kage undervejs.

Arrangementet støttes af FO-Aarhus' debatpulje