Min vej tilbage til livet

13. apr 2018

5. nov. kl. 19.00: Jacob Vang Jacobsen, tidl. hjemløs, fortæller om sin vej tilbage til livet. En foredrags-succes, der nu gentages for tredje gang.

MIN REJSE TILBAGE TIL LIVET
Det er overskriften på et gribende og ærligt foredrag af Jacob Vang Jacobsen. Et foredrag om livet som misbruger på gaden, og rejsen tilbage til livet.
Vi er stolte over at hjælpe Jacob med dette foredrag og vi håber at I alle har lyst til en aften i selskab med Jacob. Det bliver helt sikkert en aften der giver stof til eftertanke.

Jacob tager dig med på en rejse igennem det, der før var hans liv. En rejse som socialt udsat, psykisk sårbar, hjemløs, kriminel og stofmisbruger.

Alt sammen efter en opvækst med omsorgssvigt, selxuelt misbrug, druk, vold og stofmisbrug. Jacob fortæller også om at blive fjernet og anbrang igennem hele sin opvækst.

Fordraget handler også om HA rocker supporter, fængselsophold, senfølger, dyfunktionel personligheds struktur og vejen ud af livet som social udsat stofmisbruger og ud af kriminaliteten, og ikke mindst de følelsesmæssige konsekvenser deraf. 

Jacobs foredrag er en gribende og meget ærlig fortælling om rejsen tilbage til livet.

Det foregår i Stiften Loungen, Frederiksgade 78B.

Arrangementet støttes af FO-Aarhus' debatpulje.

Vedr. køb af billet, se denne facebookside: 

https://www.facebook.com/homelessaarhus/