Karen Marie Lillelund

18. jun 2018

Den 13. nov. kl. 19.00-20.30: Karen-Marie Lillelund i Århussalen, Sankt Knuds Torv 3, 8000 Aarhus. Oplev den anerkendte humoristiske foredragsholder Karen-Marie Lillelund til en sjov og eftertænksom aften. Med udgangspunkt i humorens betydning for samværet mellem mennesker, vil hun give forskellige bud på, hvordan man får mere humor i sit liv – både på arbejdet og i privaten.

Glæd dig til en skøn aften med masser af grin og nye indsigter!

Der var mange glade deltagere til vores foredrag i foråret "Har aldrig oplevet noget lignende. Det var SÅ morsomt, og alle i salen - incl. de få mænd - var ved at flække af grin.

Karen-Marie er én af Danmarks mest eftertragtede foredragsholdere – og har vundet en række priser på baggrund af dette. Ved siden af sin foredragsvirksomhed skriver hun klummer for Arbejdsmiljø Magasinet og bladet ”Kulør” og har desuden skrevet tre bøger med udgangspunkt i foredragene ’Humor i ledelse’, ’Humor på arbejdet’ og ’Håndbog til et lattermildt liv’. Med sin baggrund som bakkesangerinde i den gamle pavillon på Dyrehavsbakken har Karen-Marie Lillelund gjort det til sit fornemmeste mål at demonstrere latterens betydning for menneskeligt samvær og kommunikation. Særligt fokuserer hun på, at det ikke blot er en kliche, at alting bliver lettere, hvis man kan le af og med sig selv og hinanden. Og så er der ingen tvivl om, at Karen-Marie Lillelund selv mestrer brugen af humor til sine foredrag.

Vi skal opleve Karen-Marie Lillelund, der har en fantastisk evne til at formidle ny viden med en god portion humor. Og lige netop humor er afsættet for dette inspirerende foredrag. Humor er nemlig en meget eftertragtet egenskab og den kommer bestemt ikke af sig selv. Hendes pointe er, at det langt fra er nok at ønske sig, at vennerne, kollegaerne og kæresten er humoristiske - man skal arbejde for humoren – og den skal først og fremmest starte hos os selv. Til dette eftertænksomme og sjove foredrag giver Karen-Marie Lillelund mange forskellige bud på, hvor og hvordan man kan begynde. Glæd dig til en dejlig aften med masser af gode grin og nye indsigter.

 

Det sagde deltagerne om vores foredrag i foråret:

"Karen-Marie Lillelund er simpelthen fantastisk. Vi grinede i 1½ time. Det var en kæmpe oplevelse."

"Karen-Marie Lillelund er bare en der kan sætte gang i lattermusklerne og give stof til eftertanke med hendes humoristiske tilgang til livet. Hun er bare god :-)"

"Dejlig oplevelse, som jeg til enhver tid vil vælge at deltage i igen"

 

Arrangeres i samarbejde med LO Aarhus og FO Aarhus.

Pris Fordelspris 195 kr. + fra 15 kr. gebyr // Normalpris 245 kr. + fra 15 kr. gebyr.

Prisen inkluderer billet til foredraget.