Gender House Festival

05. nov 2018

FO-Aarhus støttede foredrag med Buck Angel, som kom helt fra USA for at holde et gratis foredrag på Dokk1 d. 20. september kl. 16.30-18.00.

The GENDERhouse Festival er en mangfoldig kulturfestival for alle. Fra den 31. august til den 27. september 2018 præsenterer The GENDERhouse Festival et kunstnerisk program fyldt med performances, udstillinger og aktiviteter. Et program der strækker sig fra det umiddelbare og nuancerede til det provokerende og tankevækkende. Et humoristisk, surrealistisk og refleksivt program, der stiller skarpt på det maskuline, det feminine og alt der imellem.

FO-Aarhus støttede foredrag med Buck Angel, som kom helt fra USA for at holde et gratis foredrag på Dokk1 d. 20. september kl. 16.30-18.00.

Buck Angel deler sin bevægende personlige livshistorie og processen i hans kønsskifte fra kvinde til mand, mens han udfordrer publikums forestilling om, hvad der gør nogen til en mand eller en kvinde. Han beskriver, hvordan han skiftede fra en desperat ulykkelig og ubehagelig person til en person, der er stolt af sin krop og seksuelt tilfreds med hans kønsorganer (som ikke er blevet ændret kirurgisk). Buck har ført an for transmænds har selvaccept uden kirurgi. Faktisk går hans budskab om selvaccept ud over køn og kønsorganer: Det er et universelt begreb om at kende, blive og elske dig selv.

https://www.dr.dk/nyheder/kultur/56-aarige-buck-er-transseksuel-porno-aktivist-jeg-har-faaet-beskeder-fra-folk-der

https://dokk1.dk/det-sker/arrangementer/26274?occurrence_id=5751775

https://www.facebook.com/events/252219292010752/

https://stiften.dk/kultur/Aarhus-foerste-koensfestival-er-i-fuld-gang/artikel/533918

https://www.thegenderhousefestival.com/partnere

https://www.thegenderhousefestival.com/dk-oe-buck-angel-seminar