D-factor

09. okt 2018

29. okt. kl. 17-20.00: Hvordan bliver vi bedre til at være sammen på tværs af "dem og os"? Tarek Ziad Hussein fortæller om at forene "dem og os" i sig selv, om at være set på som "anderledes" som muslim med irakiske rødder, men insistere på at være dansk og blive taget alvorligt. Han giver sine anbefalinger til, hvordan vi kan gøre det nemmere at være sammen på tværs af hudfarve, fordomme og forskelle.

 Tarek er flittig debattør og foredragsholder omkring integration og indvandring. Han er bl.a. tilknyttet Politiken som fast debattør og har deltaget i mange debatter på "Debatten" DR2. Han udgav i 2018 "Det sorte skæg - om at være dansk muslim" på Gyldendals forlag. Tarek deler ud af sine egne erfaringer med at "bygge bro" og få sig selv med, når man skal begå sig i forskellige etniske, kulturelle og religiøse arenaer, såsom at være praktiserende muslim og samtidigt være en dansker.

D-factor er en etnisk mikset forumteatergruppe, der har gjort det til deres speciale at lave teater om "dem og os". De spiller scetches på scenen, der viser konflikter mellem unge med etnisk dansk og anden etnisk baggrund. DU, der sidder blandt publikum, skal løse konflikten.

Det foregår i Café Nicolai, Vester Alle 8 i FO-byen. Der serveres suppe - og kaffe og lidt mundgodt.

Pris 50 kr. Studerende/pensionister: 25 kr.

Arrangementet støttes af FO-Aarhus' debatpulje.

Se flyer om arrangementet