Cntr+Alt+Demens-forestilling

20. aug 2018

CTRL+ALT+DEMENS er produceret i 2017 i samarbejde med magistraten for Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune. Genopsætningen er arrangeret i samarbejde med Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune, Aarhus Domkirke og Kvindemuseet.

Spiller fra 4.-22. sept. i alt 102 forestillinger.

Forestillingen er en sensorisk rejse gennem tre aspekter af demens. I små grupper inviteres publikum ind i denne 45 minutters oplevelse, der er installeret tre forskellige steder i Aarhus midtby. Med varme, poetiske stemninger, mytologiske billeder og personlige fortællinger kommer vi tættere på demensens forvrængende slør. Tættere på de demensramte og på deres pårørende.

CTRL+ALT+DEMENS er en vandreforestilling skabt af Teater Fluks; baseret på research, interviews og personlige oplevelser. Forestillingen spiller for grupper af seks personer.

Du kan møde op og gå med på vandreforestillingen cirka hver 15. minut i det angivne tidsrum. Læs meget mere om den helt unikke oplevelse, specifikke tidspunkter og startsted på www.teaterfluks.dk.

Forestillingen spiller på dansk og er gratis. Du kan med fordel booke billet på forhånd på: https://www.place2book.com/da/21603/list/EM5580?event_detail=db28d95a11.

 

CTRL+ALT+DEMENS er en vandreforestilling skabt af Teater Fluks; baseret på research, interviews og personlige oplevelser. CTRL+ALT+DEMENS spiller den 4.-7. september, 12.-15. september og 19.-22. september i varierende tidsrum med forestillinger cirka hver 15. minut

 

Forestillingen er ikke egnet for gangbesværede.

 

"Sanserne var tydeligvis kommet til at stå pivåbne undervejs på denne vandring."

Anne Middelboe Christensen -Information

 

Koncept og medvirkende: Teater Fluks - Sara Fink Søndergård & Rasmus Malling Lykke Skov

Lyddesign og billedside: Apperaat - Niels Gade & Tam Vibberstoft

Ekstra speak: Jens Jørgen Bech

Tekniske løsninger og installationer: DimsOs - Carl Frischknecht og Mads Gensø Gundersen

Videodokumentation: Foxcut Film - Rasmus Reimer

PR-foto: Sisse Dupont Priess Loft

Produktionsledelse (produktion): Tina Gønge

Produktionsledelse (genopsætning): Line Witt

 

Teater Fluks

Teater Fluks er et uafhængigt århusteater fra 2011, der arbejder med ny original scenekunst gennem intime og fysiske teaterkoncepter og performanceinstallationer.

Kernen i Teater Fluks udgøres af de to scenekunstnere Rasmus Malling Lykke Skov og Sara Fink Søndergård. Se mere på www.teaterfluks.dk.

Arrangementet støttes af FO-Aarhus' debatpulje.