Aarhus Teater

21. sep 2018

FO-Aarhus og Aarhus Teater samarbejder om en række arrangementer i 2018 i Forsamlingshuset Café Hack. Det første er den 9. okt.

AT-forsamlingshus

Tirs. 9. okt. kl. 18.15: ”Forsamlingshuset på Cafe Hack” - debat om hvordan forandringer kunne ske – er det i hele taget muligt at tænke sig til eller om de bare opstår.

”Det er da så himmelråbende patetisk, historieløst, så forkælet og banalt, at stå der og prædike revolution. Der er jo ingen her, der kan forestille sig en anden verden!” Fra Revolution af Christian Lollike.

Krise på krise truer vores verden, men får det os til ændre på den måde vi lever på? Med afsæt i Christian Lollikes forestilling ”Revolution” inviterer vi til en aften i Forsamlingshuset. Lad os mødes. Lad os samles. Lad os samtale. Er vi overhovedet i stand til at skabe mærkbare ændringer og har vi behov for en revolution?

Vi har inviteret tre deltagere, som enten tror på revolutionen eller har undersøgt dets væsen, til at sætte gang i en samtale om, hvordan og om forandringer overhovedet er mulig.

 Deltagerne er: 

• Jørn Bjerre, Phd. og lektor ved Pædagogisk Sociologi, Aarhus Universitet, som også vil moderere aftenens samtale.

• Mikkel Bolt Rasmussen, Kunsthistoriker og politisk teoretiker og medforfatter til forestillingen Revolution

• Bertel Nygaard, Lektor ved Institut for Kultur og Samfund, Aarhus Universitet

Aftenen byder som ved de foregående på et let måltid mad, inden aftens gæster tager scenen og ordet. Vel mødt til en aften i Forsamlingshuset på Cafe Hack. Udover at vende deltagernes synspunkter vil vi som noget nyt også invitere gæsterne i Forsamlingshuset til selv at tage stilling og vende problemstillinger med hinanden.

 

Spilletidspunkter: kl.18.15 serveres maden

 

Priser: kr. 95,- inkl. gebyr og et lille måltid mad

 

Varighed: ca. 2 timer

 

KØB BILLET: https://www.aarhusteater.dk/forestillinger/forestillinger/ekstra-events/forsamlingshuset-9-okt/