Århus Stiftstidendes arrangementer

12. jan 2018

Arrangementer lavet i samarbejde mellem Århus Stiftstidende og FO-Aarhus.

 

14. marts kl. 15.30-17.00: Tør du slå op med Facebook? - TV Midtvest gjorde...i 14 dage

Kom og hør digital chef Nadia Nikolajeva fortælle hvordan det break up påvirkede trafik og redaktionelle beslutninger og deltag i diskussionen om forholdet med Facebook - er det den ideelle partner eller er det usund afhængighed?

Afholdes i Stiften Loungen.

 

 

31. jan. kl. 19-21.00 i Stiften Loungen: Bornholm - Inspirationsaften

Om de spændende rejser til Bornholm, som Århus Stiftstidende tilbyder! Det bedste af det hele er, at du nu kan flyve direkte til Bornholm, og derved kan du spare kostbar rejsetid, så du får det meste ud af din rejse. Afgange fra både Billund, Karup og Odense Lufthavn.

En spændende aften, hvor man hører mere om rejserne samt får smagsprøver på produkter fra Bornholm. Priser Fordelspris 0 kr. // Normalpris 50 kr.

I samarbejde med ”Bornholmmedfly.dk”

 

Klub Østjylland /Århus Stiftstidende

24. jan. kl. 19.30 på Savvaerket: Rasmus Tantholdt: Verden er stadig ny.

Siden 2003 har Rasmus Tantholdt været international korrespondent, og det har bragt ham til verdens brændpunkter. Han har blandt andet dækket krigene i Irak, Afghanistan, Syrien samt det arabiske forår. Og til dette spændende foredrag vil han løfte sløret for, hvordan livet som korrespondent nogle gange har sat ham i store menneskelige dilemmaer. Til trods for de barske emner, så vil Rasmus skabe en hyggelig og uformel stemning.

Rasmus Tantholdt blev uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i juni 2000. Han begyndte på TV2 Nyhedernes indlandsredaktion fra 2003. Rasmus Tantholdt har modtaget adskillige priser for sit journalistiske arbejde og talent: han fik tildelt et German Marshall Fellowship i 2006, vandt Steen Bårdsgaard Prisen i 2009, og i 2012 og 2014 vandt han TV-prisen for årets bedste nyhedsindslag, der uddeles af mediebranchen.

Sted: Savvaerket, Søren Nymarksvej 8A, 8270 Højbjerg. Dørene åbner kl. 19.00.

 

Arrangementerne støttes af FO-Aarhus' debatpulje eller som fleksibel tilrettelagt undervisning.