Aarhus Talks

26. sep 2017

Aarhus Talks - er en frivillig debatskabende forening, stiftet d. 14. juni 2017 i Aarhus. Vision: At klæde deltagerne på til at kunne deltage i den offentlige debat og at opøve argumentations- og debatteknikker både mundtligt og på skrift.

5. okt. kl. 19-21.30: #2 Debatsalon

Vi kan ikke få armene ned over hvor mange, der kom til Aarhus Talks' åbningsarrangement og hvor god en debat, der opstod! Her er endnu et arrangement med debat og retorik i fokus.  Denne aften byder ikke på oplæg, men er dedikeret til den praktiske debat, dialog og feedback. En aften, hvor du vil komme til at afprøve og udvikle dine egne retoriske færdigheder i holddebatter med andre deltagere, hvor det gælder om at levere skarpe argumenter med udgangspunkt i aftenens emne. Du vil få kompetent vejledning og feedback fra kandidatstuderende i retorik og andre skarpe sprognørder, der også udnævner aftenens holdvindere.

Aarhus Talks er en forening, der arrangerer debatsaloner hver 14. dag. Her vil du blive bedre til at debattere og levere skarpe argumenter på en konstruktiv måde, hvor det ikke kun handler om at få ret, men også om at lytte til modpartens indlæg. Aarhus Talks ønsker med andre ord at kvalificere samfundsdebatten ved at gøre medlemmerne til konstruktive debattører - hvad enten debatten foregår i den lokale partiforening eller over frokostbordet på arbejdet.

Der kræves ingen forudsætninger - kun lysten til at blive klogere på den gode debat, møde nye mennesker og træne dine egne retoriske evner. Alle niveauer, aldre og beskæftigelser er velkomne!

Kaffe og snacks er inkluderet.  Entré 50 kr.

 

21. sept. kl. 19.-21.20 i Stiften Loungen:

Ethvert solidt fundament begynder med et godt argument.

Det mener vi i Aarhus Talks, og det mener aftenens taler: Karina Burgdorff Jensen også. Karina har en ph.d i kommunikation, har vundet DM i debat (JCI) og er selvstændig salgsudvikler og forsker i selvsamme.

At sælge handler ikke blot om at overtale, men om at skabe en dialog sælger og køber imellem - dette på baggrund af gode, veltilpassede argumenter. Sammen med Aarhus Talks egen Esben Seier Pedersen (cand.mag. i retorik), også tidligere vinder af DM i debat (JCI), vil Karina tale om, hvordan man gennem dialog skaber større succes i et salg, hvad det gode og korrekte argument er, samt hvorfor argumentet er grundstenen i både salget, debatten og hverdagens samtaler.

Efterfølgende vil vi prøve Karinas guldkorn af i en praktisk debat, hvor vi som altid har dialogen og holdånden i fokus!

For at fejre Aarhus Talks første event, vil der være lidt lækkert til ganen, og når aftenens arrangement er slut, inviterer vi jer alle med videre til en snak og til en øl.

Så tag din studiekammerat, roomie, nabo, mor, eller morfar under armen til Aarhus Talks første - GRATIS - event! :)

Vi garanterer, at du går hjem med større erfaring om at bruge og gennemskue effektiv argumentation.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=175150436382070&id=139733856590395

https://www.facebook.com/Aarhus-Talks-139733856590395/

Arrangementerne støttes af FO-Aarhus' debatpulje.