Pokalfinale på storskærm

03. maj 2016

5. maj kl. 15.00: Se pokalfinalen på storskærm i Ceres Arena. Hele byen inviteres til gratis at overvære braget mellem AGF og FCK på 30 kvadratmeter storskærm.

 

Billetterne til årets pokalfinale 5. maj blev revet væk på ganske få timer. Faktisk var interessen så stor, at der på et tidspunkt var mere end 10.000 i kø for at få lov at købe billetterne.

Derfor var der naturligvis også langt fra billetter til alle, som ønskede det, men det vil Århus Stiftstidende, Aarhuus Stiftstidendes Fond og en række partnere nu rette op på.

Avisen og Aarhuus Stiftstidendes Fond inviterer sammen med Aarhus Kommune, ProShop Europe, Viasat, Ceres, AGF og FO-Aarhus til storskærmsfodbold i Arena 5. maj.

Her vil 5000 AGF-fans gratis få mulighed for at opleve kampen på en 30 kvadratmeter fuld HD storskærm, som ProShop Europe står bag.

”Som byens avis ser vi det som vores opgave at være med til at sikre århusianerne en fantastisk fodboldfest. Desværre var der ikke billetter nok til at alle kunne se kampen i Parken. Men på den her måde får rigtig mange alligevel mulighed for at se kampen i selskab med flere tusinde AGF-fans og dermed opleve lidt af den samme stemning, som vil være i Parken”, siger Århus Stiftstidendes chefredaktør, Jan Schouby.

Dørene til Arena åbnes klokken 15, og klokken 16 vil album-aktuelle Chris Herman varme op til finalen med en række af sine nye sange blandt andet sin nye AGF-sang, inden sportens rådmand i Aarhus, Rabih Azad-Ahmad, vil byde velkommen.

Der vil på storskærmen før kampen blive vist centrale uddrag fra tidl. fodboldsamtaler og dette sker med støtte fra FO-Aarhus' debatpulje.

”Det er en historisk dag for Aarhus. Jeg glæder mig til en rigtig festlig fodboldfest sammen med hele byen. Jeg er stolt over, at byen står sammen om at fejre og støtte byens hold, og jeg ser frem til et brag af en pokalfinale,” siger sportens rådmand Rabih Azad-Ahmad.

Viasat vil et par gange i løbet af eftermiddagen sende live fra arrangementet, og alle 5000 gæster vil blive budt en øl eller en Faxe Kondi sponseret af Ceres.

Arrangementet vil som nævnt være gratis. Og billetterne kan printes ud fra Stiftens arrangementklub, Klub Østjyllands, hjemmeside. Fra mandag klokken 10 vil billetterne være tilgængelige på kluboj.dk, og de udleveres efter først til mølle princippet.

Århus Stiftstidendes abonnenter vil desuden kunne afhente billetter på Banegårdspladsen mod udlevering af abonnementsnummer. Derudover vil der være 200 billetter, som FO-Aarhus på forhånd har reserveret til en gruppe syriske flygtninge - kontakt Torben Dreier på tlf. 22 20 49 55 eller på mail td@fo-aarhus.dk. 

For yderligere oplysninger kontakt Århus Stiftstidendes chefredaktør Jan Schouby på 23314198.