Havevenner søges

13. dec 2016

Projekt "Havevenner" søger frivillige med udgangspunkt på Saxild Strand

 

Vi mangler nogle frivillige, der har lyst til at være med til at være med i ”maskinrummet”, når organisationen bag projekt ”Havevenner" etableres i løbet af foråret 2017. Vores håb er at vi, det vil sige Saxild Strands daglige leder, projektmedarbejderen og de frivillige, sammen kan opbygge en stærk organisation, der kan skabe glæde blandt seniorer.

 

Vi mangler:

Kommunikationsfrivillig

Du bliver ansvarlig for at vedligeholde og udvikle vores tre vigtigste kommunikationsplatforme: vores hjemmeside og vores facebook- og Instagramprofil. Vi har de fornødne værktøjer, men mangler en der kan bruge dem effektivt.

Fundraiser
At glæde andre koster penge. Dem har vi ikke mange af. Vi håber du kan være med til at finde de rette fonde og samarbejdspartnere og hjælpe med at skrive nogle gode ansøgninger, så der kommer penge i kassen.

Grafisk orakel

Vi har brug for en eller flere, der kan hjælpe med at opbygge en nogenlunde ensartet grafisk profil for Havevenner og sætte en tryksag eller bannerreklame op. Vi har også brug for et helt enkelt og simpelt logo. Vi har Adobes grafiske pakke til rådighed. Bruger du andre programmer tager vi en snak om det.  

Telefon – og mailpassere

Man kan lave alt i denne verden, men hvis den direkte kontakt ikke er i orden, falder det hele til jorden. Din opgave bliver at passe projektets telefon og maikorrespondance. Med tiden håber vi at du har lyst til at hjælpe med at matche haveejere med de rette besøgende.

Alt det andet….

Matcher ovenstående ”stillingsbeskrivelser” ikke dig, men har du alligevel lyst til at være med, så vil vi gerne høre fra dig!

Fælles for alle frivillige stillinger:

Ingen løn (men heller ingen chef!)

Udstrakt grad af medindflydelse

Gratis kaffe og te i litervis – kage når det er tiltrængt.

Kørselsgodtgørelse efter statens takster

Smuk udsigt når du trænger til en pause

 

Saxild Strand er udgangspunkt for projektet, men nogle opgaver kan uden tvivl klares hjemmefra. I den indledende projektfase, det vil sige frem til marts, vil vi være glade hvis du kan hjælpe cirka 4-5 timer om ugen. Mødetider og mødedage aftales med projektmedarbejderen, der starter 2. januar.

Henvendelser sker per mail til Henrik Woer på hewo@fo-aarhus.dk eller til Tove Hansen info@saxild-strand.dk (Tove starter 2. januar 2017). Du kan også lægge en besked på 86-554055

Efter 2. januar vil Tove Hansen være kontaktperson for projektet.

Formål med projekt

Formålet med "Havevenner" er at skabe kontakt, dialog og ven/bekendtskaber på tværs af alder, køn og social status, samt at give seniorer mulighed for udendørsliv i trygge rammer. 

Dette sket ved at formidle og etablere kontakt mellem seniorer og haveejere, således at seniorer uden have, for eksempel beboere på plejehjem, kan besøge en have mindst to gange årligt. Projektet er støttet af Aarhus Kommune og hører organisatorisk under Saxild Strand.