FO-Aarhus' kontorhotel har vundet

18. mar 2016

FO-Aarhus' kontorhotel har vundet Ekspertvalgs konkurrence om titlen som årets bedste kontorhotel i Aarhus 2016

Afstemning - Resultat

Ekspertvalg Award 2016 er gået over al forventning. Efterspørgslen og interessen for artiklen har været stor og vi kan meddele at flere tusind har valgt at lægge vejen forbi, og aflægge deres personlige stemme. Det er vi hos Ekspertvalg meget glade for.

Med hensyn til selve afstemningen, så kan vi meddele at deltagerne, har valgt at placere Kernehuset på 1. Pladsen i kategorien Aarhus´ Bedste Kontorhotel.

 

Fra Ekspertvalgs hjemmeside om nomineringen:

Hos Ekspertvalg er vi stolte af, at kunne præsentere de Bedste Kontorhoteller, de Mest Kreative Kontorfællesskaber samt de Mest Attraktive Adresseservices.

Hvad enten man søger et kontorhotel, et kontorfællesskab eller blot en adresseservice, kan der være store udfordringer forbundet ved at finde den helt rigtige løsning. Det ved vi også godt hos Ekspertvalg. Derfor er det også med stor glæde i stemmen at vi hermed kan præsentere de bedste løsninger for henholdsvis Aarhus, Odense og København.

Med Ekspertvalg Award 2016 ønsker vi at hylde de kontorer og de services, som hver dag gør en stor indsats for at tilbyde de bedste vilkår, de bedste rammer, de bedste faciliteter, den bedste beliggenhed samt det mest levende og inspirerende arbejdsmiljø.

Vi har valgt de nominerede ud fra følgende kriterier: vilkår, services, fysiske rammer, faciliteter, kreativitet, innovation, beliggenhed og arbejdsmiljø.

Ekspert-Logo

Begrundelse for nomineringen af FO-Aarhus' kontorhotel:

Kernehuset

Hos Kernehuset får man et kontorhotel med perfekt beliggenhed, lige midt i FO-byen. Her har man rig mulighed for ideudvikle og netværke med resten af FO-byens indbyggere/lejere. Dog skal man være opmærksom på, at før at man kan leje sig ind hos Kernehuset, skal man beskæftige sig med et af følgende områder: Folkeoplysning, undervisning, kultur, sociale forhold, sundhed, socialøkonomi, miljø, demokrati eller medborgerskab. Hvis man derimod overholder dette er kernehuset et attraktivt og fleksibelt kontorhotel med med gode faciliteter, spændende sociale arrangementer og et yderst inspirerende arbejdsmiljø.

www.kernehuset.org


http://www.ekspertvalg.dk/blog/2016/03/ekspertvalg-award-2016#kontoraarhus