Portræt af Musik- og Medieværkstedet

18. jun 2015

Af Hans Henrik Pedersen

Musik- og Medieværkstedets studerende møder man ofte rundt om i samfundet.

FO-Aarhus projektets  dygtige orkestre kan høres i talrige sammenhænge, både i ind- og udland. Musik- og Medieværkstedets orkestre har også været på turné så langt væk som i Australien, Japan og Rusland.

Der står respekt om orkestrene i kraft af de musikalske kvaliteter.
Også reporterne fra værkstedets medielinje ses i en lang række sammenhænge, hvor de interviewer politikere og kendisser til tv-indslag, som vises på bl.a. TV Aarhus.

Hårdt arbejde og kreativitet
Hvad ikke alle ved er, at Musik- og Medieværkstedet har base i det tidligere brandværnsmuseum  i Åbyhøjs industrikvarter. 

Her øver musikerne på musiklinjen, mens de andre på medielinjen forbereder interviews og laver tv-indslag - ind imellem med en pause, hvor der også bliver plads til andre kreative og sociale aktiviteter.

I filmen ses Winnie & The Jets arbejde målrettet og selvstændigt på at finpudse numrene, så de ved koncerterne fremstår fuldt professionelle

Interviewer mange kendisser
På medielinjen er Dennis Sørensen og Gitte Jensen i gang med research og at træffe aftaler med de folk, de gerne vil interviewe.

Det kan ind imellem være svært at få aftalerne i hus med politikere, musikere og andre kendte, men som regel lykkes det for de ihærdige reportere.

Gennem tiden har de interviewet Jacob Haugaard, Keld Heick, Nicolai Wammen, Morten Østergaard og mange mange andre.

Links:

http://www.musikogmedie.dk/pages/nyheder.html

https://www.facebook.com/pages/Musik-Og-Mediev%C3%A6rkstedet/330041600359759

http://projekter.fo-aarhus.dk/nuvaerende-projekter/musik-og-medievaerkstedet/