Stiftstidendes fordelsklub

13. Jan 2014

Foredrag med Henrik Duer: Opnå et succesfuldt vægttab. 13. sept. kl. 11.30 i FO-byen. I samarbejde mellem Aarhus Stiftstidende og FO-Aarhus.

Aarhus Stiftstidende: Fordelsklub

Konkrete arrangementer:

13. sept. Kl. 11.30: Foredrag med Henrik Duer: "Opnå et succesfuldt vægttab"

Du har sikkert set Henrik Duer i TV succesen 'Ekstremt Fed', og nu kan du møde ham i egen høje person, når han holder et inspirerende foredrag om vægttab, og hvordan du fastholder motivationen. Kort fortalt: Hvordan opnår du et succesfuldt vægttab?

Interesserer du dig for sundhed eller trænger du til inspiration og konkrete redskaber til, hvordan du smider de overflødige kilo? Henrik Duer er manden, som har svarene på dine spørgsmål. Han er kendt som vært og træner på TV3 programmet "Ekstremt Fed" (2011, 2012 & 2014) og er uddannet cand.scient, idræt og kemi, partner i Fitness Institute og Sundtbmi.dk

Foredraget omhandler, hvad der skal til for at opnå et succesfuldt vægttab. Henrik vil tage udgangspunkt i de ca. 1000 mennesker fra Det Danske Vægttabsregister, som har formået at tabe +15 kg og efterfølgende har holdt vægttabet. Derfor bliver det et meget praktisk foredrag, som ikke kun giver motivation, men som ligeledes giver dig redskaber til at komme i gang.

Henrik kommer også ind på hvordan man:

• træner og spiser optimalt for at tabe sig

• styrer sit vægttab i mål

• holder motivationen under og efter vægttabet, så du forbliver slank

• Foredraget er den 13. september kl. 11.30. Dørene åbner kl. 11.00. Pris: 125 kr. Tilmelding sker via Aarhus Stiftstidende.

• Foredraget afholdes i FO-Byen med indgang via Vester Alle 8, indgang B, lokale 105.

• Foredraget varer ca. 2 timer. Det vil være muligt at købe en signeret "Kuren til varigt vægttab" til kr. 250, eller få signeret et eksemplar, du allerede har købt.

• Foredraget bliver gennemført ved minimum 70 deltagere og maksimum 150. 

Baggrunden for samarbejdet mellem Aarhus Stiftstidende og FO-Aarhus:

Aarhus Stiftstidende bliver nu også en slags lokalt »forsamlingshus«, et samlingspunkt, hvor vores abonnenter kan komme endnu tættere på de interessante personer, begivenheder og steder, som de støder på i avis og på nettet. Dette sker i samarbejde med FO-Aarhus

"Vi skal i langt højere grad end i dag både tage initiativ til og facilitere den lokale debat.«

Sådan begrunder chefredaktør Jan Schouby, at byens mediehus indleder 2014 med et helt nyt tiltag, som især er rettet mod abonnenter på Århus Stiftstidende og stiften.dk. Ifølge chefredaktøren handler det om at honorere trofaste abonnenter med arrangementer, som de forhåbentlig har appetit på at deltage i.

Fordelsklub-TD-og-redaktør
Skoleleder Torben Dreier fra FO-Aarhus og chefredaktør Jan Schouby.

FO-Aarhus støtter fordelsklubben med midler fra sin debatpulje.

Læs mere om projektet