Amnesty International

15. okt 2014

27. nov.: Music against War - Bekæmp IS med ord og musik

27. nov.: Music against War - Bekæmp IS med ord og musik.

Studentercafeen vil stå i menneskerettighedernes tegn. Mere specifikt – Islamisk Stat og hvordan vi kan bekæmpe dem. Først vil der være to små oplæg af Carsten Bagge Lausten fra Statskundskab på Århus Universitet og Hans Hyttel fra Amnesty International om IS, hvem de er og hvordan vi kan bekæmpe dem. Begge oplæg vil være på engelsk. Derefter vil musikken tage over: Mudshark og Prospect vil levere halvanden times solid underholdning. Altimens vil der være mulighed for at deltage i Amnestys underskriftsindsamling imod IS, og nyde en af studenterhusets kolde øl.

I Mud Shark bliver punkens rå attitude, sluttressernes tilbagelænede vibes og popverdenens harmoniske univers, kogt ned til ét stramt udtryk.

Med beskidte guitarer, en bastant rytmebund og sexede tangenter, cruiser de 4 drenge gennem rockhistoriens største årtier i en rødglødende Cadillac, der undervejs tilstøves af det californiske ørkensand. Hvordan mon det lyder?

The Prospect – Et dansk undergrunds Rock N Roll band med lyden solidt plantet i den bedste 70’er stil, fortolket i en mere moderne lyd. Musikken rummer en god variation af det lidt bløde samt voluminøse, til en mere rå stil der er præget af stor energi og riffs som de lød tilbage i tiden.

Bandet blev dannet i 2011 i Silkeborg hvor alle medlemmer oprindelig stammer fra og har spillet et utal af koncerter i byen.  

Arrangementet støttes af FO-Aarhus' debatpulje.

https://www.facebook.com/AmnestyAU