Ungt filmtalent viser sin vinderfilm i Filmbyen

04. sep 2012

Ungt filmtalent viser sin vinderfilm i Filmbyen

 

Asger Kjærholm, 21-årig studerende på Visuel HF i Viborg, viser i aften klokken 21.00 sin film "Større end". Premieren på filmen, der vandt "Talentlab 2012" konkurrencen, finder sted klokken 21.00 i "Die Asta" i Filmbyen.

 

Med en blanding af realfilm og animation fortæller "Større end" historien om en drengs kærlighed, drømme og udfordringer.

Asgers film 1 

Stillbillede fra filmen, hvor titlen og drømmeuniverset introduceres

 

Talentlab konkurrencen er Aarhus Festuges, Filmby Aarhus' og FO-Aarhus' talentkonkurrence, hvor filmtalenter opfordres til at indsende idéer til små film over årets festugetema.

 Asgers film 2

 Filmen er en blanding af realfilm og animation

Asgers film 3

 Det handler ikke mindst om kærlighed i "Større end"

Asgers idé blev fundet bedst, og med hjælp fra 25 kammerater har han skabt filmen "Større end", skåret over festugens tema "Big - size matters".

Netop fællesskabet omkring filmen, der blev skabt under mottoet "mange bække små", lægger Asger Kjærholm stor vægt på. Mange mennesker har været involveret i projektet og har hver på sin måde hjulpet med at få projektet realiseret.

"Jeg har haft to rigtig dygtige animatorer til at lave de monstre, der er med i filmen. Vi har været et hold. Det var ikke kun mig, der lavede filmen. Som instruktør har jeg jo bare uddelegeret opgaver", lyder det beskedent fra Asger Kjærholm.

Asgers film 4

 En detalje diskuteres under optagelsen. Asger Kjærholm ses til højre i billedet

Link til kort og omtale af arrangementet:  http://aarhusfestuge.dk/DK2012/PROGRAM/Arrangement/Talentlab.aspx

Link til mere om Visuel HF: www.visuelhf.dk/