Ud af røret på Lokalcenteret

20. sep 2012

Fra brugerbladet Gnisten (lokalcenter Skæring) bringer vi Hanne Dybkjærs indlæg om efterårets første mødegang i "Ud af røret":

"Netop hjemkommet fra efterårets første gymnastiktime med vor dygtige, charmerende og humoristiske instruktør Isak vil jeg lige delagtiggøre andre i nogle af vore oplevelser.

Vi er på holdet fjorten mere eller mindre ældre mennesker, som egentlig er i god stand, som det hedder. Vi gør absolut alt for at holde os vedlige, så vi kan betjene børn og børnebørn og andre, som måtte have behov for hjælp i disse tider, hvor man jo ikke skal forvente de helt store udskejelser fra det offentlige.

Og så det helt store: Der er to MÆND med på holdet. Hurra! Send flere af dem!

Isak har selvfølgelig brugt en del af ferien til at udvikle nye programmer til os. En af de første øvelser var i hvert fald ledsaget af ny musik, som vi ikke har hørt før, og øvelsen bestod i, at vi som blæksprutter "smed" armene ud i alle retninger, som blæksprutter gør, når de bevæger sig over havbunden - vrikkede med alt, som vrikkes kan, og hoppede lidt. Dog er vi heldigvis lidt mere faste i kødet!

Og så gik det ellers derudad også med gamle øvelser. Og til sidst det som vi tror, bliver meget behageligt nemlig "ned at ligge på måtterne". Men AK! det er altså ikke altid lige behageligt, for nu gælder det knibeøvelserne - også for mænd! Og det er altså ikke så nemt, som man tror, samtidig med at man skal bruge vejrtrækningen.

Men vi er bare så heldige, at vi har sådan et system, som gør, at vi i rigtigt dejlige omgivelser kan komme hen at røre os og ydermere få instruktion i, hvad der er rigtigt og forkert - i næsten et helt år til næsten ingen penge. Tak for Det!

Hanne Dybkjær"