Teenagere

02. nov 2011

Jens Winther, cand. mag. i samfundsfag og psykologi, tilbyder via FO-Aarhus debatarrangementer for forældre. Eneste forudsætning for at kunne deltage er, at I lader teenageren blive derhjemme. Han sover vel også!

For mange familier bliver teenageperioden noget af en prøvelse. De fleste oplever børnenes overgang til ungdommen som en udfordring og prøvelse for familien. For nogle familier glider det bare glat.
Børn er søde og rare og trofaste. Teenagere er sure, dovne og utilfredse. Men behøver det at være sådan og kan vi som forældre gøre noget ved det?
JA, til begge spørgsmål. De fleste teenagere skal gøre oprør mod deres forældre. Det er en del af det at blive voksen og selvstændig. Og vi som forældre kan sagtens blive bedre til at tumle de udfordringer ungerne giver os. Det behøver slet ikke udvikle sig til skrig, skrål og døres klapren.

Jens Winther, cand. mag. i samfundsfag og psykologi, tilbyder via FO-Aarhus et gratis debatarrangement for forældre. Eneste forudsætning for at kunne deltage er, at I lader teenageren blive derhjemme. Han sover vel også!
Vi skal så til gengæld snakke om

  • Udvikling fra barn til ung til voksen
  • Tidens børn & unge.
  • Teenagerens psykiske, sociale og sexuelle udvikling
  • Den nye forældrerolle
  • Kommunikation med teenageren - og hinanden!


Ingen udfordringer er så store at de ikke kan løses med et smil. Kurset tager sit udgangspunkt i, at teenageren er skøn, herlig og vidunderlig. Vi skal så bare lære hvordan vi altid får de sider frem i dem. Det gør vi først og fremmest ved positiv tænkning, ros og forandringsledelse. Det sidste kan godt trække øjenbrynene lidt op på nogen, så det tager vi en snak om på kurset.

ADVARSEL
DER VIL BLIVE GRINET EN DEL I LØBET AF DAGEN!
Medbring selv kaffe og evt. madpakke.
Debatlørdagen/aftenen er arrangeret af FO-Aarhus. Se iøvrigt også her: http://www.winthers.eu/ 

Tilmelding sker her

Husk at oplyse navn og adresse på samtlige personer, der tilmeldes.

Til toppen