Most arrangementer

ARANGEMENTER, KAMPAGNER OG FOREDRAG

 

Mostarrangementer

Der har været afholdt 3 større mostarrangementer hhv. lørdag 27/9 i forbindelse med bagagerums-marked på Jernaldervej ved Ellekærskolen,

lørdag 11/10 ”Store Mostdag” på Risskov Bibliotek og fredag 26/9 store æblepressedag i samarbejde med Beder-Malling Bibliotek.

Ved Store Mostdag i efterårsferien på Risskov Bibliotek var der over 100 deltagere, og der var et godt samarbejde med Risskov Bibliotek omkring PR og bogcafé.

 

At det er populære arrangementer, bevidner et citat fra Fællesbladets efterfølgende omtale af mostarrangementet i Beder-Malling: ”En dejlig fredag med høj og blå sensommerhimmel strømmede 60 børn og voksne til plænen foran biblioteket. I klapvogne, på cykler og i bil ankom kassevis af æbler. Til dem uden eget æbletræ blev bibliotekets store æbletræ ribbet af ivrige børn. Der blev snittet og presset bogstavelig talt tonsvis af æbler. Der blev hygget og snakket og spist bagerens lækre æbletærter. Og efter en lang og dejlig dag blev der båret saft hjem i diverse beholdere og fryseposer”.

 

Der har desuden været 28 udlån af mosteriet til foreninger, daginstitutioner m.fl., og pga. den store interesse for mosterierne og mostarrangementerne er der oprettet en hjemmeside www.hjemmemosteri.dk