Andre lokale projekter

Andre lokale projekter: (Birte Buhl-Hansen)

- Grøn Guide deltager i følgegruppe sammen med Fællesrådet for Holme,Højbjerg Skåde om brug af det grønne område Lysengkilen.

- Den succesrige folder om stier i Beder-Malling er blevet revideret og et par nye sti muligheder omkring Malling er blevet undersøgt. Én af de undersøgte muligheder kan lade sig gøre og vil komme med i kortet, når det trykkes i foråret 2007.

- Som PR for miljøet og for Grøn Guide er der skrevet 5-10 artikler om aktuelle miljøemner i de lokale blade.

 

Andet

 

Bidrag til kommunens cykelhandlingsplan (Erik Stryhn Rasmusen og Birte Buhl-Hansen)

De grønne guider har indsendt forslag til hvordan man kan engagere byens arbejdspladser i at få flere til at cykle samt forslag om at støtte udbredelsen af de cykelkort som er lavet af guiderne.

De grønne guider har også hjulpet forskellige foreninger med at sende forslag ind. Bl.a. Grøn Støtteforening i Vejlby-Risskov, som har indsendt forslag til forbedring af ”Servicevejen” i det nordlige Århus.

 

Projektstyring og foreningsaktiviteter (Erik Stryhn Rasmussen og Birte Buhl-Hansen)

Grøn Støtteforening i Vejlby-Risskov fungerer som styregruppe for Grøn Guide Århus Nord og de 8 fællesråd i Århus Nord har mulighed for at deltage i foreningens møder. Der er afholdt 5 møder i 2006.

Foreningen Grøn Guide Århus Syd fungerer som styregruppe for Grøn Guide Århus Syd. Foreningen har 6 medlemmer: Solbjerg Fællesråd, Mårslet Fællesråd, Holme, Højbjerg, Skåde Fællesråd, Beder, Malling, Ajstrup Fællesråd, Tranbjerg Fællesråd og Højbjerg Andelsboligforening. I 2006 blev afholdt 5 møder + generalforsamling. Styregruppen er bl.a. aktiv i forbindelse med Hold rent dagen i Århus Syd og andre lokale arrangementer.

 

Ud over alle ovenstående aktiviteter har de tre grønne guider haft travlt med at skrive artikler, holde foredrag, undervise, skrive fondsansøgninger, været på efteruddannelse m.m.