Folkets Møde

Folkets Møde

- festlige og faglige dage i fællesskabets tegn

 

17. juni kl. 19-20.00 i Domen: Informationsmøde om Folkets Møde

Har du og din forening, fællesskab eller netværk lyst til, at være en del af Folkets Møde 2019? Kom til informationsmøde om Folkets Møde d. 17. juni, kl. 19-20 i Domen på Pier 2, Aarhus Ø.  Her vil de strategiske partnere fortælle om deres tema og fortælling ind i Folkets Møde - det kunne være din forening, fællesskab eller netværk kunne tænke sig, at være en del af dette. Derudover, så har du mulighed for at stille de spørgsmål der måtte være.

Den 27.-28. september 2019 skaber vi en levende mødeplads for frivillige, hverdagsaktivister, foreninger, organisationer, forskere, virksomheder, politikere og et bredt og mangfoldigt udsnit af den danske befolkning. Det kalder vi Folkets Møde.

I dagene fejrer, debatterer og deler vi de mange fællesskaber, der gør en forskel og åbner op, så endnu flere kan blive en del af fællesskaberne.

 

Hvorfor holder vi Folkets Møde?

Med Folkets Møde ønsker vi, at styrke den demokratiske debat og skaber rum til dialog. Vi vil blive klogere på, hvad der motiverer frivillige, medborgere, hverdagsaktivister og hvilke knaster og barrierer, de frivillige fællesskaber oplever.

 

Hvor foregår Folkets Møde?

Folkets Møde foregår i Aarhus midtby. Der vil være centrale scener og mødesteder, hvor folkelige events, optrædener, foredrag, happenings og meget andet skaber en stemning af fest og fællesskab. Herudover kan deltagerne glæde sig til spændende workshops og debatter.

 

Hvordan bliver jeg en del af Folkets Møde?

Vi vil gerne inviterer dig og din frivillige forening, fællesskab eller netværk med til at være en del af Folkets Møde ved at stå for aktiviteter, debatter, workshops og happenings. Vi har brug for jeres engagement og gode idéer. Vær en del af Folkets Møde og mød andre fællesskaber, lad jer inspirere og udvid jeres netværk.

 

Har du spørgsmål til Folkets Møde

Kontakt programleder Jacob Erdmann på: jacer@aarhus.dk

Læs mere på folketsmoede.aarhus.dk

 

27.-28. september markerer vi med fællesskabet i fokus, et par festlige og faglige dage, når vi afholder Folkets Møde i Aarhus.

Med Folkets Møde styrker vi den demokratiske debat og skaber rum til dialog. Det handler om at skabe et større ”vi”, hvor vi udvikler den fælles evne til at skabe et godt samfund for alle. Vi vil blive klogere på, hvad der motiverer frivillige, medborgere, hverdagsaktivister og hvilke knaster og barrierer, de frivillige fællesskaber oplever. Hvordan kan vi løse det?

Alle er velkomne til Folkets Møde – det er gratis at deltage.

Til Folkets Møde bliver der rig lejlighed til at møde, debattere med og blive inspireret af andre, som er engageret i fællesskaber.

Publikum kan glæde sig til:

- Debatter

- Happenings

- Samtalesaloner og workshops

- At møde ildsjæleprojekter og kulturel mangfoldighed

- At deltage i udendørs og indendørs aktiviteter for alle aldre

Og meget, meget mere.

Folkets Møde foregår på følgende lokationer:

FO-byen, Rådhuspladsen, Officerspladsen, Musikhusparken og Rådhusparken.