Enkeltstående arrangementer

"At tale om sorg" - onsdag den 27. febr. kl. 19.30 i Studenterhus Aarhus.

At tale om sorg er svært. Men når man mister nogen, man har kær, betyder samtalen om sorgen alt. Hvordan taler man bedst om sorg, når man er dén, der har mistet? Hvordan taler man om sorg, når man er dén, der står ved siden af én, der har mistet?

Dette ønsker vi i foreningen  Studerende at sorg at sætte fokus på ved bl.a. at invitere til en aften med to forskellige oplæg, der begge omhandler (ikke) at tale om sorgen. Oplæggene er en del af vores forenings overordnede ønske om at gøre det mere normalt at tale om sorg og sorgbearbejdning blandt studerende.

Oplægsholderne denne aften er:

- Charlotte Jokumsen, læge

- Rikke Vester / Mette Finnedal, cand.psych.aut. v. Børn, Unge og Sorg

Studerende og Sorg, der står bag aftenen, er en forening, der ønsker at gøre en særlig indsats for studerende på videregående uddannelser, der befinder sig i en sorgkrise. Dette gør vi udover aftener som denne også ved at køre cirka en sorggruppe pr. semester. Her er alle studerende, der har mistet en, de holder af, velkommen til at deltage. Sorggrupperne vil der være mulighed for at høre mere om efter oplæggene.

Alle, der har lyst, er velkomne til at deltage i begge aftener

- uanset om selv man har mistet nogen eller aldrig oplevet sorg i det hele taget.

Aftenerne er arrangeret af foreningen Studerende og Sorg i samarbejde med AU Talks og Studenterhus Aarhus.

Kontakt: studerendeogsorg@gmail.com

 

Mandag den 4. marts 2019 kl. 18.30-21.30: "Min rejse tilbage til livet", sådan er overskriften på Jacobs gribende og meget ærlige foredrag. Jacob er 45 år gammel og Hus Forbi sælger Nr 1324. 

Jacob tager dig med på en rejse igennem det der før var hans liv - Jacob tager dig med på rejsen som socialt udsat, psykisk sårbar, hjemløs, kriminel og stofmisbruger.

Alt sammen efter en opvækst med omsorgsvigt, sexuelt misbrug, druk, vold, samt stofmisbrug. Jacob fortæller også om at blive fjernet og anbragt igennem hele sin opvækst.

Foredraget omhandler også fortællinger om opvæksten, HA rocker supporter, fængselsophold ,misbrug fra hash til heroin, hjemløshed, kriminalitet, senfølger, dysfunktionel personligheds struktur, og vejen ud af livet som social udsat stofmisbrug og kriminaliteten, og ikke mindst de følelsesmæssige konsekvenser deraf.

Jacobs foredrag er et gribende og meget ærligt foredrag, og om rejsen tilbage til livet.

Foredraget finder sted i Stiften Loungen, Frederiksgade 78B, og arrangementet støttes af FO-Aarhus` debatpulje.

Foredraget arrangeres af Hjemløs i Aarhus sammen med Jacob Vang Jacobsen.

Dørene åbnes kl.18.30.

Foredraget starter kl.19.00.

Pause kl.20.00 – 20.10
(Medbring gerne selv drikkevare)

Foredrag 2. Del 20.10 til 21.00 + spørgsmål.

Man skal selv medbringe drikkevarer.

Du behøves ikke printe din billet. Fremvisning på tlf. er fint.

https://www.facebook.com/events/257147565158954/

https://billetto.dk/e/min-rejse-tilbage-til-livet-et-staerkt-foredrag-om-livet-som-misbruger-pa-gaden-billetter-319779?fbclid=IwAR3W0I_MVSMOgDTFo46_uEShgpNYxgmJ5A_0X5Z3TC-80YJCGckunRnUtNc