EU-bus

Et socialt Danmark i et socialt Europa.

For minimum kontanhjælp i alle lande. Ingen fortjener mindre, alle har fordele!

To kampagnebusser, 32 lande og tusinder af frivillige er i gang med

at skabe forståelse for, at alle Europæiske lande må sikre kontanthjælp til alle,

der har brug for det, så længe de har brug for det, som er tilstrækkelig til at leve et værdigt liv, er tilpasset leveomkostningerne i de enkelte. EU’s frie marked skaber rigdom og arbejdspladser, men også ulighed, fattigdom og politiske spændinger. 

Kampagnebussen kommer til Rådhuspladsen i Aarhus mandag d. 25. juni kl. 10-18. Her kan du møde frivillige fra Danmark og andre Europæiske lande og snakke med dem om kontanthjælpen i Danmark og Europa, om levevilkårene for syge, arbejdsløse og lavtlønnede og hvad løsningerne er.

Kl. 13-15 samme dag er der debatmøde for alle interesserede i FO-Byen, Stiften Lounge, Frederiksgade 78 B. Her vil Fintan Farrel, European Mininimum Income Network og Per K. Larsen, European Anti-Poverty Network lægge op til debat med formanden for Udsatterådet i Aarhus, Knud Aarup og leder af Kirkens Korshær i Aarhus, Niels Bjørnø. Fri entré.

Fintan Farrell taler på engelsk og vil blive oversat, men i øvrigt foregår mødet på dansk. Journalister, der ønsker at interviewe Fintan Farrell på engelsk, kan gøre det efter mødet og i bussen i dagens løb.